Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να στήσει τις δίκες της Μόσχας

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να στήσει τις δίκες της Μόσχας
photo intime

«Δεν υπάρχει παρακράτος, αν δεν υπάρχει κράτος. Τα πλοκάμια του ξεκινούν από το κράτος και καταλήγουν στο κράτος», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, που κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη επιχείρηση ελέγχου της δικαιοσύνης τόνισε πως «στις δύο τα ξημερώματα διορίσατε πρόεδρο του Αρείου Πάγου αφήνοντας ακέφαλα τα άλλα ανώτατα δικαστήρια. Με τροπολογία καταργήσατε όλες τις ανεξάρτητες αρχές, με την κατάργηση του ΕΣΡ προσπαθήσατε να στήσετε το ΣΥΡΙΖΑ Channel. Μια χαρά πήρατε και το κράτος και παρακράτος κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και μια χαρά στήσατε τη σκευωρία. Μια χαρά αλλάξατε 4 αρχηγούς στην πυροσβεστική σε δύο χρόνια».

Παράλληλα η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε: «Θέλατε να στήσετε τις δίκες της Μόσχας, ως γνήσιοι σταλινιστές και θέλατε ηθική, πολιτική, επαγγελματική, ακόμη και φυσική εξόντωση, όλων των αντιφρονούντων καταργώντας κάθε διάκριση των εξουσιών. Δεν υπάρχει όμως τέλειο έγκλημα και δυστυχώς για εσάς, το δικό σας έγκλημα δεν είναι στιγμιαίο, είναι διαρκές».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις