Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βουλευτής Σμύρνης απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο! “Μην παίζετε μαζί μας”!

Βουλευτής Σμύρνης απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο! “Μην παίζετε μαζί μας”!

– Παραλήρημα του Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ στο Twitter με προκλητικές αναρτήσεις για τα Ίμια
– Νωρίτερα σήμερα ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε ρίψη στεφάνου στο σημείο, όπου τρεις Έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού έχασαν τη ζωή τους
– “Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου”, έγραψε, μεταξύ άλλων

Δεν έχουν τέλος οι προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία για το ζήτημα των Ιμίων! Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του βουλευτή Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, να αρχίσει το… παραλήρημα, με αναρτήσεις του στο Twitter.

 

 

Μια μέρα μετά τη θλιβερή επέτειο της κρίσης και του δυστυχήματος το 1996 που κόστισε τη ζωή σε τρεις Έλληνες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, ο Κοτσαμπιγίκ απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο!

“Προειδοποιώ την Ελλάδα: Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ (τουρκική ονομασία για τα Ίμια) γιατί θα σας χτυπήσουμε”.

 

 

 

Σε χθεσινές αναρτήσεις του “Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια αλλά επειδή ο ανόητος επικεφαλής του ναυτικού τότε φοβήθηκε δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η σημερινή Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε