Πολιτική

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ομοφοβικού παραληρήματος από τους ΑΝ.ΕΛ

Του ήπιους τόνους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ομοφοβικής ρητορείας των ΑΝΕΛ που πριμοδοτεί από το πρωί και η ΧΑ, έσπασε ο βουλευτής της πλειοψηφίας Χρήστος Καραγιαννίδης, “απαντώντας” έτσι και στην κριτική της αντιπολίτευσης στο ότι “δεν αντιδράτε με όσα ακούγονται από τον κυβερνητικό τους εταίρο…”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης ανέφερε ότι εδώ, όπως και στην κοινωνία στα ιδεολογικά θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ότι αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι… και εμμέσως πλην σαφώς καταδίκασε τις θέσεις του εισηγητή των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνου Κατσίκη, αλλά και της ομοφοβικής ομοβροντίας της ΧΑ λέγοντας πως “υποκρισία για έναν άνδρα είναι το πρωί να ειναι αρσενικός, με γραβάτα και κουστούμι και το βράδυ να κυκλοφορεί ως κάτι άλλο… να ντρέπεται να υπερασπιστεί την διαφορετικότητα του… “.

Αυτό έχει όνομα και λέγεται “Έρνστ Ρεμ”, του ομοφυλόφιλου ιδρυτικού στελέχους της ναζιστικής SA των ταγμάτων ασφαλείας… και καταδίκασε τις θέσεις Κατσίκη και της ΧΑ λέγοντας πως όσοι τις εστερνίζονται “θα πρέπει να σταματήσουν να κλείνουν τα μάτια, να βγουν από την ντουλάπα και να δουν τι ισχύει σε όλη την Ευρώπη…

Μάλιστα αντέτεινε σε όσους μιλούν για “κανονικότητα» ότι «κανονικότητα δεν είναι οι ετερόφυλοι, αλλά όλοι οι άνθρωποι ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Αυτό ή θα το παραδεχθείτε είτε θα επιλέξετε να ζείτε με το μίσος…”.

Επεισόδιο προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι βουλευτές της ΧΑ, που ενοχλήθκαν προφανώς με όσα άκουσαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη υποστηρίζοντας ότι μιλώντας έκανε άσεμνη χειρονομία. Κάτι που δεν διαπίστωσε όμως ο προεδρεύων.

Νωρίτερα τα πυρά του κατά των απόψεων Κατσίκη έστρεψε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος λέγοντας στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ότι “σας είδαμε να αντιδράτε και είχατε έντονη αντιπαράθεση με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρο Παπαθεοδώρου όταν σε επέκρινε για κάποιες άλλες διατάξεις του νομοσχεδίου, αλλά όταν ακούσατε τον εισηγητή των ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν είπατε ούτε κουβέντα αλλά ούτε καν σας είδαμε να αντιδράτε ότι “ένας γκέι, δεν μπορεί να είναι μπέιμπι σίστερ” πρόκειται για απαράδεκτες συμπεριφορές … σε λίγο οι ΑΝΕΛ θα μας πουν να ζητείται πιστοποιητικό φύλου για να βρει δουλεία…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σπίτι του – Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Πλέον θα λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του Τίνα Μεσσαροπούλου επιστρέφει τη Δευτέρα στην εκπομπή Happy Day
Γιώργος Μυλωνάκης 34
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 6
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 42
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 49