Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ομοφοβικού παραληρήματος από τους ΑΝ.ΕΛ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ομοφοβικού παραληρήματος από τους ΑΝ.ΕΛ

Του ήπιους τόνους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ομοφοβικής ρητορείας των ΑΝΕΛ που πριμοδοτεί από το πρωί και η ΧΑ, έσπασε ο βουλευτής της πλειοψηφίας Χρήστος Καραγιαννίδης, “απαντώντας” έτσι και στην κριτική της αντιπολίτευσης στο ότι “δεν αντιδράτε με όσα ακούγονται από τον κυβερνητικό τους εταίρο…”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης ανέφερε ότι εδώ, όπως και στην κοινωνία στα ιδεολογικά θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ότι αφορά τον σεξουαλικό προσανατολισμό συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι… και εμμέσως πλην σαφώς καταδίκασε τις θέσεις του εισηγητή των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνου Κατσίκη, αλλά και της ομοφοβικής ομοβροντίας της ΧΑ λέγοντας πως “υποκρισία για έναν άνδρα είναι το πρωί να ειναι αρσενικός, με γραβάτα και κουστούμι και το βράδυ να κυκλοφορεί ως κάτι άλλο… να ντρέπεται να υπερασπιστεί την διαφορετικότητα του… “.

Αυτό έχει όνομα και λέγεται “Έρνστ Ρεμ”, του ομοφυλόφιλου ιδρυτικού στελέχους της ναζιστικής SA των ταγμάτων ασφαλείας… και καταδίκασε τις θέσεις Κατσίκη και της ΧΑ λέγοντας πως όσοι τις εστερνίζονται “θα πρέπει να σταματήσουν να κλείνουν τα μάτια, να βγουν από την ντουλάπα και να δουν τι ισχύει σε όλη την Ευρώπη…

Μάλιστα αντέτεινε σε όσους μιλούν για “κανονικότητα» ότι «κανονικότητα δεν είναι οι ετερόφυλοι, αλλά όλοι οι άνθρωποι ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Αυτό ή θα το παραδεχθείτε είτε θα επιλέξετε να ζείτε με το μίσος…”.

Επεισόδιο προσπάθησαν να δημιουργήσουν οι βουλευτές της ΧΑ, που ενοχλήθκαν προφανώς με όσα άκουσαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη υποστηρίζοντας ότι μιλώντας έκανε άσεμνη χειρονομία. Κάτι που δεν διαπίστωσε όμως ο προεδρεύων.

Νωρίτερα τα πυρά του κατά των απόψεων Κατσίκη έστρεψε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος λέγοντας στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ότι “σας είδαμε να αντιδράτε και είχατε έντονη αντιπαράθεση με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρο Παπαθεοδώρου όταν σε επέκρινε για κάποιες άλλες διατάξεις του νομοσχεδίου, αλλά όταν ακούσατε τον εισηγητή των ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν είπατε ούτε κουβέντα αλλά ούτε καν σας είδαμε να αντιδράτε ότι “ένας γκέι, δεν μπορεί να είναι μπέιμπι σίστερ” πρόκειται για απαράδεκτες συμπεριφορές … σε λίγο οι ΑΝΕΛ θα μας πουν να ζητείται πιστοποιητικό φύλου για να βρει δουλεία…”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε