Πολιτική

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Πού είναι το Μέγαρο Μαξίμου καλέ;

Αυτό το πάρτυ που διοργάνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων έμελλε να μας αποδείξει πως κάποιοι βουλευτές δεν ξέρουν ούτε που βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, κάτι που δεν θα το πιστεύαμε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόγος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ηλεία, Έφη Γεωργοπούλου, η οποία έφτασε στην Ηρώδου Αττικού με ταξί.

Μόλις βγήκε από το ταξί έμοιαζε λίγο χαμένη και έτσι έσπευσε στα πηγαδάκια των δημοσιογράφων για να την βοηθήσουν.

Αφού συστήθηκε λέγοντας πως είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Ηλεία, ρώτησε τους δημοσιογράφους που ακριβώς βρίσκεται το Μαξίμου. Ευτυχώς, οι δημοσιογράφοι της έδειξαν την είσοδο του πρωθυπουργικού γραφείου και έτσι απέφυγε να χτυπήσει το “κουδούνι” στο Προεδρικό Μέγαρο, που δεν έχει κιόλας.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 90
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 19
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16