Πολιτική

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… υποψήφιος να καταψήφισει την ελληνική πρόταση

Απασφάλισε κατά της κυβέρνησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου από το βήμα της Βουλής, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει την ελληνική πρόταση προς τους δανειστές, υποστηρίζοντας πως “πρέπει να βρούμε τρόπο διεξόδου από αυτή τη δαγκάνα”, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Σήμερα λέτε δεν πειράζει που κόβετε συντάξεις. Το πρόγραμμα είναι δυσβάσταχτο και θα βάλει πολλά λουκέτα. Δεν έχετε κανέναν δικαίωμα να μιλάτε γι’ αυτούς που ξανά σήμερα χτυπάει η κουδούνα”, τόνισε ο βουλευτής Αχαΐας που έκανε λόγο για “μετάλλαξη” του κόμματος, καθώς καλείται να υπερασπιστεί αυτά τα μέτρα.

“Οι άνθρωποι δεν καθορίζονται από τις ιδέες τους αλλά χαρακτηρίζονται από αυτά που κάνουν”, υποστήριξε και τόνισε ότι “πρέπει να βρούμε τρόπο διεξόδου από αυτή τη δαγκάνα. Δεν μπορεί να είναι ή άτακτη χρεοκοπία ή … μας έφτασαν σε αυτό τον εκβιασμό! Και λέμε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση; Με αυτό το κίνημα, με αυτό το λαό, δεν υπάρχει άλλη λύση;”, είπε ο κ. Χατζηλάμπρου, εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης:

“Πρέπει να είμαστε αντίστοιχοι της αξιοπρέπειας που μας έδωσε ο λαός. Θα αναγκαστούμε για να τα ωραιοποιήσουμε, να φτιάξουμε το δικό μας succes story. Ένα λαϊκό κίνημα και στα δύσκολα βρίσκει μία διέξοδο. Δεν τα αφήνει 3 μήνες να εξελιχθούν έτσι”, κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
188