Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Βουλή – Καμμένος κατά πάντων! Επιτέθηκε σε ΝΔ και ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για Σάφα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο 1/3 μείωσε η κυβέρνηση τα συμφωνημένα μέτρα 15 δισ. ευρώ για το 2015-2016, που είχαν υπογράψει το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, τόνισε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή για το ασφαλιστικό, επικαλούμενος έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

“Θα στενοχωρηθούν όσοι ποντάρουν στην εικονική πραγματικότητα που τους δημιουργούν οι φίλοι και οι συνεργάτες τους” δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Όσον αφορά στο ασφαλιστικό, επανέλαβε ότι “το PSI κατέστρεψε τα ταμεία» και κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι «τα δικά σας τα σπασμένα καλούμαστε σήμερα να ψηφίσουμε”.

“Την ίδια στιγμή που διεθνείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο στηρίζουν την Ελλάδα, η αντιπολίτευση εδώ συζητά για την κατσίκα του κ. Θεοδωράκη και τον Αρκά του κ. Μητσοτάκη” είπε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι “η κυβέρνηση έχει λαϊκή εντολή να σταματήσει την πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού” ενώ διαβεβαίωσε ότι “οι μέρες που έρχονται είναι πολύ καλύτερες”.

Ο κ. καμμένος ζήτησε επίσης να παρέμβει η εισαγγελία για τη δανειοδότηση έντυπων και απείλησε τον επιχειρηματία Σάφα που είχε εμπλακεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ότι δεν θα τον αφήσει ελεύθερο.

Επίσης, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Μοζαμβίκης από την οποία το ΔΝΤ αποχώρησε, επειδή όπως είπε, συνέλαβε τη κυβέρνηση να διαπράττει απάτη. “Ο κ. Σάφα έκανε την απάτη, ο συνέταιρος του κ. Βενιζέλου. Αθωώσατε με νόμο αυτόν που του χαρίσατε 500 εκατ. ευρώ. Του δώσατε συγχωροχάρτι του κ Βενιζέλου κύριοι της ΝΔ”, σημείωσε.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτίθεται σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή και αυτό δείχνει και η κριτική που άσκησε στα όσα είπε η Προκόπης Παυλόπουλος στο Άργος για το νόμισμα, αντιπαραβάλλοντας τη στάση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε