Πολιτική

Βουλή: Κι όμως άρχισαν στην ώρα τους!

Χωρίς τις ατέλειωτες αναγνώσεις των οικείων άρθρων, των παραγράφων και των εδαφίων του Κανονισμού της Βουλής και τις ανούσιες τυπολατρίες της προηγούμενης Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου με τις οποίες αρεσκόταν να ταλαιπωρούσε βουλευτές και θεατές των συνεδριάσεων της Ολομέλειας ξεκίνησαν και σήμερα για δεύτερη ημέρα οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής για την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις γραμμές «ουσίας» στην συνεννόηση για την οργάνωση των συνεδριάσεων των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης χάραξε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και σήμερα ο Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης με ιδιαίτερη ταχύτητα τις επικαιροποίησε και εντός τεσσάρων λεπτών άνοιξε τις τοποθετήσεις των αγορητών των κομμάτων.

Ενδεικτικό, επίσης, του άλλου αέρα… που άρχισε και πάλι να «φυσά» στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας, είναι ότι οι εργασίες της Ολομέλειας ξεκίνησαν στην ώρα τους. Η έναρξη στις 11.00 ήταν προγραμματισμένη, στις 11.04’ ξεκίνησε η συνεδρίαση. Και επειδή ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ήταν απασχολημένος, την συνεδρίαση την ξεκίνησε ο Δ Αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Έτσι, οι βουλευτές και οι πολίτες που παρακολουθούν την συνεδρίαση δεν περίμεναν στο καφενείο την έλευση της Προέδρου της Βουλής στην Ολομέλεια για να κηρύξει τις εργασίες του Σώματος.

Η αρχή, ομολογουμένως καλή…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ακονίζουν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης - Παππάς σε Φάμελλο: «Δώστε τώρα τη λίστα της Κεντρικής Επιτροπής»
Κομματικές πηγές τονίζουν ότι η αποτύπωση των πραγματικών συσχετισμών αποτελεί προϋπόθεση για να διασφαλιστεί η διαφάνεια στην κρίσιμη συνεδρίαση του Σαββάτου
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος
ΕΛΑΣ κατά Γεωργιάδη: «Ο Τσίπρας διακρίνεται για την εντιμότητά του, παλιές και έωλες οι καταγγελίες για τους Ποινικούς Κώδικες»
Το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού απαντά στις βαριές αιτιάσεις του υπουργού Υγείας, επικαλείται τη Δικαιοσύνη και κατηγορεί τη ΝΔ για επιλεκτική επίκληση των θεσμών
Σταύρος Κοντονής και Αλέξης Τσίπρας
5
Με εκτεταμένα εγκαύματα η Αφροδίτη Νέστορα, δύσκολη η παρουσία της στην κηδεία της μητέρας της
Οι γιατροί που παρακολουθούν την πολιτεύτρια της ΝΔ εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το ενδεχόμενο μετακίνησής της στην Κοζάνη, ενδεχομένως να πάει με ιδιωτικό ασθενοφόρο
Η Αφροδίτη Νέστορα με τη μητέρα της
Μαρινάκης για Τσίπρα: « Δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς αποδείξεις, αλλά υπάρχουν δεδομένα» – Αποστάσεις από την επίθεση Γεωργιάδη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν υιοθέτησε τη βαριά καταγγελία του υπουργού Υγείας, όμως άφησε σαφείς αιχμές για τους Ποινικούς Κώδικες και ανέβασε τους τόνους απέναντι στα περί «ηθικής υπεροχής»
Τσίπρας και Γεωργιάδης
5