Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βουλή: Σάκης… αγνοείται! “Χάσαμε το Σάκη ρε γαμώτο” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη στην Βουλή, κατά την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, είχε χάσει… τον Σάκη και τον αναζητούσε εναγωνίως!

Είναι η ώρα που στο βήμα της Ολομέλειας έχει ανέβει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Ο κ. Γρηγοράκος ξεκίνησε ψάχνοντας… τον Σάκη! Με αγωνία μάλιστα!

Είπε συγκεκριμένα, αφού καλησπέρισε το προεδρείο και τους παριστάμενους βουλευτές: “Που είναι ο φίλος μου ο Σάκης; Χάσαμε τον Σάκη ρε γαμώτο. Ο Σάκης είναι συμφοιτητής μου από το Πανεπιστήμιο. Θέλω να μιλήσω για αυτά που είπε χθες. Βρε το Σάκη… Ο Σάκης ο Παπαδόπουλος, ο συμφοιτητής μου από το Πανεπιστήμιο, είμαστε φίλοι. Ένα χρόνο μεγαλύτερος είναι ο Σάκης αλλά είμαστε φίλοι”, συνέχισε να λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλο.

Κύριε Γρηγοράκο, καλό είναι χωρίς τον Σάκη να συνεχίσετε την ομολία σας” ήταν η… πληρωμένη απάντηση του προεδρείου, για να συνεχίσει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: “Μα αυτά που είπε ο Σάκης χθες δεν τα πιστεύω. Δεν περίμενα το Σάκη να τα πει αυτά. Ήθελα να δω το Σάκη να του πω βρε Σάκη μου πως τα είπες εσύ αυτά;“.

Τελικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνέχισε την τοποθέτησή του χωρίς να βρει… τον Σάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε