Πολιτική

Βούλτεψη για Τσίπρα: Με νταούλια ή λύρα, θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία

"Ο μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους σ’ αυτή τη χώρα είναι ο κ. Τσίπρας και ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει, είναι αυτός που ο ίδιος υπόσχεται: Ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας", υποστηριζει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βουλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παράλληλα τονίζει ότι “Με τα σπρεντ στο ζενίθ, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ και τους διεθνείς οίκους να μιλούν για “αρνητικό πιστωτικό γεγονός”, αλαζονικά επιμένει να διακηρύσσει πως είναι… σκληρό καρύδι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του είναι οι μόνοι που με τις απίστευτες δηλώσεις τους καλούν τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα. Διαπιστώνουμε τέλος, ότι ο κ. Τσίπρας αλλάζει… μουσικό όργανο, ανάλογα με το ακροατήριό του. Στην Κρήτη άφησε τα νταούλια και… έπιασε τη λύρα. Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν”, είπε.

“Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία”, υπογραμμίζει κλείνοντας τη δήλωσή της η κ. Βουλτεψη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δε ζήτησε την αλλαγή της ώρας θανάτου – Φτάνει με τις συκοφαντίες»
«Καλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του Διοικητού του Νοσοκομείου και των ιατρών που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ ώστε να μην αφήσουμε χώρο στις συνωμοσιολογικές θεωρίες», είπε ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 125
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης για όλες τις μορφές ενέργειας και επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
Ο πρωθυπουργός σχολιάζει τη διπλή αναβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους Moody’s και Scope, ενώ αναφέρεται και στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης
Κυριάκος Μητσοτάκης 189
Η ΕΛΑΣ εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα – Η μάχη με το ΠΑΣΟΚ και οι αναποφάσιστοι
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της ΕΛ.Α.Σ. στον προοδευτικό χώρο - Η πίεση στο ΠΑΣΟΚ, το ισχυρό χαρτί Τσίπρα και το δύσκολο πέρασμα από την εκλογική επιρροή στην κυβερνητική αξιοπιστία
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 11
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 7