Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Βούλτεψη: Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι σαν τον Τσάβες

Βούλτεψη: Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι σαν τον Τσάβες

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη η οποία σημείωσε οτι ο κ. Τσίπρας δεν θα κάνει εκλογές, αντίθετα θα κάνει οτι ειναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH, η κα Βούλτεψη σημείωσε μεταξύ άλλων οτι «έχουμε μια καταστροφική κυβέρνηση στη χώρα μια Λατινοαμερικανικού τύπου κυβέρνηση σαν τον Τσάβες που έκανε ολο δημοψηφίσματα για να μην κάνει εκλογές. Οι άνθρωποι ειναι αδίστακτοι», είπε, «είναι μια κυβέρνηση του δίπορτου που το παίζει σε δυο ταμπλό. Αν του βγει το μνημόνιο θα πάει με αυτό, αν οχι θα παει ξανά στην έξοδο της χώρας απο το ευρώ. Δεν ειναι τυχαία άλλωστε η τοποθέτηση του κ. Παπαδημητρίου στη θέση του υπουργού οικονομίας».

Η κυρία Βούλτεψη υπερασπίστηκε την άποψη της ΝΔ για εκλογές με την προσδοκία οπως ειπε να συγκεντρώσει περισσότερα ποσοστά για να μπορέσει να κυβερνήσει πιο ενεργά.  Σε οτι αφορά τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά με τους δανειστές η κ. Βούλτεψη ανεφερε λέγοντας οτι ο κ. Κατρούγκαλος κάθεται στην ιδια καρέκλα με την κ. Αχτσιόγλου αφού όπως λεει συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με την ιδια πολιτκή στα εργασιακά θέματα.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε