Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Βραχυκύκλωμα” στο Κίνημα Αλλαγής για την συμφωνία για το Σκοπιανό

“Βραχυκύκλωμα” στο Κίνημα Αλλαγής για την συμφωνία για το Σκοπιανό

“Μαλλιά – κουβάρια” φαίνεται πως γίνονται στο νεοσύστατο Κίνημα Αλλαγής σχετικά με την στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού στην Βουλή για τη συμφωνία στο Σκοπιανό.

Το “μέτωπο” άνοιξε όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στην Βουλή σχολίασε τις δηλώσεις του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος είπε πως «εάν το ΚΙΝΑΛ δεν στηρίξει τη συμφωνία τότε το Ποτάμι θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του για κοινή πορεία με το ΚΙΝΑΛ».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας πως «μπορεί κανείς να κρίνει την αξιοπρέπεια κάποιου που από βουλευτής του Συνασπισμού, έγινε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά έγινε βουλευτής του Ποταμιού και τώρα θέλει να πάει αλλού…. Εμείς του λέμε ”η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα”…»

Λίγη ώρα αργότερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς εμφανίσθηκε στην αίθουσα της Βουλής για να υπερασπιστεί την… τιμή του κ. Σπύρου Δαννέλη λέγοντας ότι «το βήμα της Βουλής δεν μπορεί κάποιος (εννοώντας τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο) να το χρησιμοποιεί για να λέμε το οτιδήποτε. Εκφράζω την λύπη μου γι αυτό και την συμπαράστασή μου σοτν συνάδελφο από το Ποτάμι.

Σημείωσε ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος επιτέθηκε στον Σπύρο Δανέλλη παρ όλο που δεν ήταν παρόν στην αίθουσα για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις