Πολιτική

Βρούτσης, Κωβαίος έστησαν τρελό χορό στο Blue Star Naxos – Άναψε το κέφι εν πλω

Όταν οι βουλευτές μας έχουν κέφια! Ο Γιάννης Βρούτσης και ο δήμαρχος  Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, το «έκαψαν» μέσα στο Blue Star Naxos, ταξιδεύοντας για Αμοργό.

Το κέφι «άναψε» στο σαλόνι των επιβατών του Blue Star Naxos όταν ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός έστησε τρελό χορό!

Μαζί με τον δήμαρχο Πάρου, τον Μάρκο Κωβαίο και συνοδεία ζωντανής μουσικής μετέτρεψαν τον χώρο σε πίστα και το πλοίο της γραμμής σε κέντρο διασκέδασης.

Οι επιβάτες ανταπέδωσαν τον χορό του Γιάννη Βρούτση και της παρέας του με παλαμάκια και το ταξίδι για την Αμοργό συνεχίστηκε με νησιώτικα, όπως αρμόζει σε Κυκλαδίτες.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Cyclades24.gr:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 12
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 27
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
11