Πολιτική

Βρούτσης, Κωβαίος έστησαν τρελό χορό στο Blue Star Naxos – Άναψε το κέφι εν πλω

Όταν οι βουλευτές μας έχουν κέφια! Ο Γιάννης Βρούτσης και ο δήμαρχος  Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, το «έκαψαν» μέσα στο Blue Star Naxos, ταξιδεύοντας για Αμοργό.

Το κέφι «άναψε» στο σαλόνι των επιβατών του Blue Star Naxos όταν ο Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός έστησε τρελό χορό!

Μαζί με τον δήμαρχο Πάρου, τον Μάρκο Κωβαίο και συνοδεία ζωντανής μουσικής μετέτρεψαν τον χώρο σε πίστα και το πλοίο της γραμμής σε κέντρο διασκέδασης.

Οι επιβάτες ανταπέδωσαν τον χορό του Γιάννη Βρούτση και της παρέας του με παλαμάκια και το ταξίδι για την Αμοργό συνεχίστηκε με νησιώτικα, όπως αρμόζει σε Κυκλαδίτες.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το Cyclades24.gr:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει τέλος η φαγωμάρα στο ΠΑΣΟΚ: Νέες αιχμές Χάρη Δούκα σε εκδήλωση με υποστηρικτές του από όλη την Ελλάδα
Απάντησε στα σενάρια περί «φευγάτου Δούκα», χαρακτηρίζοντάς τα «αθλιότητα» και ξεκαθαρίζοντας ότι μιλά για αυτόνομη εκλογική κάθοδο και νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ
Χάρης Δούκας