Πολιτική

Βρούτσης σε Τσίπρα: Στο Χωνί το διαβάσατε; – Οργή της ιστοσελίδας!

Κατά την ομιλία του στη Βουλή για το ασφαλιστικό, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση, ο οποίος είχε πει ότι “όποιος κι αν είναι στην θέση του υπουργού θα πρέπει να περικόψει τις συντάξεις και να εφαρμόσει τη συμφωνία”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός: “Ο κ. Βρούτσης διαβεβαίωνε ότι όποιος κι αν είναι στην θέση του υπουργού θα πρέπει να περικόψει τις συντάξεις και να εφαρμόσει τη συμφωνία. Να λοιπόν πώς διαβάζατε εσείς τη συμφωνία και τι θα κάνατε αν ερχόσασταν στην κυβέρνηση στις 20 Σεπτεμβρίου”, τόνισε στη συνέχεια.

Στο σημείο αυτό ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, διαμαρτυρήθηκε και αντέδρασε γελώντας, υποστηρίζοντας πως δεν έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις. Μάλιστα, ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά: “Στο Χωνί τα διαβάσατε;”.

Αυτή η ατάκα εξόργισε την εν λόγω ιστοσελίδα, που απάντησε στον κ. Βρούτση: “Το ερώτημα κύριε Βρούτση δεν είναι που τα διάβασε ο πρωθυπουργός. Το ερώτημα είναι πού θα πας να κρυφτείς ΕΣΥ, τώρα που η εφημερίδα μας θα στείλει το συγκεκριμένο βίντεο σ’ όλα τα mail box ΟΛΩΝ των βουλευτών όλων των κομμάτων, για να καταλάβουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ τόσο την αξιοπιστία σας όσο και το… από τι γλίτωσαν οι συντάξεις των Ελλήνων”.

Η ανάρτηση της ιστοσελίδας “Χωνί” ολοκληρώνεται με το παρακάτω βίντεο, το οποίο χαρακτηρίζει “εφιάλτη του Γιάννη Βρούτση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής 10
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 2
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1