Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χάφταρ: Παντού αστυνομία στο Σύνταγμα

Χάφταρ: Παντού αστυνομία στο Σύνταγμα

Τηλεοπτικά συνεργεία, δημοσιογράφοι και αστυνομία έχουν… “γεμίσει” το Σύνταγμα και περιμένουν τον Χαλίφα Χάφταρ, που από το βράδυ της Πέμπτης (16.01.2020) βρίσκεται στην Αθήνα και σε λίγη ώρα θα βρεθεί στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Χαλίφα Χάφταρ, που ήρθε αιφνιδιαστικά στην Αθήνα μόλις λίγα 24ωρα πριν από τη διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο, μένει σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος και όπως κανείς μπορεί εύκολα να φανταστεί, τα μέτρα είναι κάτι περισσότερο από δρακόντεια.

Από νωρίς το πρωί, πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί τόσο έξω από το ξενοδοχείο όπου μένει ο Χαλίφα Χάφταρ όσο και περιμετρικά.

Παράλληλα, φυσικά, δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία έχουν στηθεί… απέναντι (για λόγους ασφαλείας) και περιμένουν πως και πως ένα πλάνο του Λίβυου στρατάρχη, ο οποίος θα βρεθεί αρχικά στο υπουργείο Εξωτερικών για να δει τον Νίκο Δένδια, ο οποίος τον υποδέχτηκε στην Αθήνα χθες, ενώ στις 13:00 θα βρεθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή για να συναντήσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις