Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Χαμός στη Βουλή με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε τον Μητσοτάκη «επιδειξία»

Χαμός στη Βουλή με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε τον Μητσοτάκη «επιδειξία»

Χυδαιότατη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η Σουλτάνα Ελευθεριάδου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2021 αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «επιδειξία»!

«Ενώ γνωρίζετε πως έχετε αποτύχει παταγωδώς έρχεστε εδώ να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να ικανοποιήσετε τον εγωκεντρικό επιδειξία ανέμελο αρχηγό σας», ήταν η φράση που εκστόμισε η Σουλτάνα Ελευθεριάδου, με τη φράση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί χαμό στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, που εκτελούσε χρέη προέδρου, κάλεσε τη βουλευτή Καβάλας να ανακαλέσει και τη ρώτησε αν αντί για «επιδειξίας» ήθελε να πει «επιδειξιομανής».

«Κυρία Ελευθεριάδου, σύμφωνα με το Σύνταγμα μπορείτε να εκφέρετε ελεύθερα τις απόψεις σας αλλά δεν επιτρέπονται προσωπικές ύβρεις. Πάρτε πίσω προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό, τον χαρακτηρίσατε επιδειξία», της είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης αλλά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να πάρει πίσω τη φράση της.    

«Παίρνω εγώ την ευθύνη, διαγράφεται από τα πρακτικά ο χαρακτηρισμός» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης που κάλεσε στην τάξη και τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο που αντιδρούσε έντονα στην επίθεση της Σουλτάνας Ελευθεριάδου στον πρωθυπουργό.

Και στη συνέχεια, ο Νικήτας Κακλαμάνης προσπάθησε να… πείσει τη βουλευτή να ξανασκεφτεί το τι είχε πει. «Θέλατε να πείτε επιδειξιομανής; Εντάξει άλλο επιδειξιομανής άλλο επιδειξίας», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σουλτάνα Ελευθεριάδου προκαλεί… αίσθηση με τα λεγόμενά της. Το περασμένο καλοκαίρι είχε χαρακτηρίσει τον συνταγματολόγο Αλέξανδρο Σβώλο υποστηρικτή της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο που ο Αλέξανδρος Σβώλος, την περίοδο της κατοχής ήταν «πρωθυπουργός» της κυβέρνησης του Βουνού και είχε υποστεί διώξεις και εξορίες λόγω των αριστερών πεποιθήσεών του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις