Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Χαραλαμπίδου: Ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να μας πετάξει έξω από τις λίστες

Χαραλαμπίδου: Ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να μας πετάξει έξω από τις λίστες

Ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου – μέλος της Αριστερής Πλατφόρμας – στον πρωθυπουργό. Νωρίτερα και ο Στάθης Λεουτσάκος επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

Η κα Χαραλαμπίδου, είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA:

«Η δική μου αίσθηση και πεποίθηση είναι ότι οι εκλογές γίνονται με μοναδικό γνώμονα για να πετάξει ο κ. Τσίπρας έξω από τις λίστες τους βουλευτές που ψήφισαν όχι στο μνημόνιο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εμείς θέλουμε αυτό το όχι, και αυτό περιέγραψε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, να μην μείνει ορφανό αλλά να πάρει χαρακτηριστικά και να εκφραστεί μέσα στην κοινωνία».

Η κα Χαραλαμπίδου είπε ξεκάθαρα ότι η Αριστερή Πλατφόρμα ετοιμάζει κόμμα λέγοντας: «Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά την πολιτική εκπροσώπηση του όχι στο δημοψήφισμα . Δεν μπορούμε να ταυτίσουμε την πορεία της αριστεράς στην χώρα με τα Μνημόνια».

Στα ερωτήματα αν θα μπουν στην Βουλή και αν είναι έτοιμοι είπε: «Αν δουλέψουμε με συλλογικό τρόπο ο λαός θα επιβραβεύσει αυτή την στάση. Οργανωτικά δεν είμαστε έτοιμοι».

Νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Στάθης Λεουτσάκος επιτέθηκε στην Ολγα Γεροβασίλη.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» είπε και κατηγόρησε την κυβερνητική εκπρόσωπο για «αλχημείες» όσον αφορά τη σύμπτωση απόψεων Σόιμπλε-Αριστερής Πλατφόρμας.

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση» είπε ο κ. Λεουτσάκος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε