Πολιτική

Χάρης Δούκας: Θρησκευτικός γάμος μετά την εσωκομματική μάχη – «Θα σας καλέσω μέσα στο 2024»

Κουφέτα μετά το finish line της εσωκομματικής κούρσας για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου στο ΠΑΣΟΚ, για τον Χάρη Δούκα.

Ο υποψήφιος για την προεδρική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας αποκάλυψε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (14.09.2024) στο Mega, πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά το πέρας της εκλογικής μάχης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, αν και βρέθηκε καλεσμένος στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για να μιλήσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ρωτήθηκε και για πιο προσωπικά θέματα.

Η Στέλλα Γκαντωνά δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο 2024 – μετά τις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Ο Δήμαρχος Αθηνών επιβεβαίωσε πως θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του και κάλεσε τους δύο δημοσιογράφους στην χαρμόσυνη ημέρα του.

«Θα σας καλέσω στον γάμο μου το 2024 με παπά και με κουμπάρο. Να τελειώσει αυτή η διαδικασία. Θα είναι θρησκευτικός γάμος. Θα τα πούμε όλα στην ώρα του» απάντησε ο Χάρης Δούκας.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου 

Η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών.

Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο και περιεχόμενο, «Energy: Strategy, Law and Economics». Αρθογραφεί πάνω σε θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών.

Μιλάει 5 γλώσσες (ισπανικά,αγγλικά,γερμανικά,πορτογαλικά και ιταλικά).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γιατράκος – Διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Εξελέγη βουλευτής της ΝΔ για πρώτη φορά το 1981 και εκλεγόταν μέχρι και το 1993 - Το 1979 διορίστηκε μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στους Διεθνείς Οργανισμούς στην Ουάσιγκτον
Κωνσταντίνος Γιατράκος
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - 30 ex officio θέσεις για βουλευτές και ευρωβουλευτές
Για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν συνολικά 20.145 μέλη του κόμματος (14.166 με φυσική παρουσία και 5.979 με την ηλεκτρονική διαδικασία) και εξελέγησαν 249
Εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ 1
Λευτέρης Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με εικασίες και γενικότητες δεν υπηρετείται η αλήθεια – Θα τοποθετηθούμε με νηφαλιότητα όπου απαιτηθεί
Με νηφαλιότητα, θεσμική προσέγγιση και προσήλωση στην ουσία, θα τοποθετηθούμε όπου απαιτηθεί» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Βουλή 2