Πολιτική

Χαρίτσης: «Τεράστιες ευθύνες για τις ομάδες ακροδεξιών που αλωνίζουν στα ακριτικά νησιά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για «ομάδες ακροδεξιών που έχουν αφεθεί να αλωνίζουν και να βιαιοπραγούν ανεξέλεγκτα» στα ακριτικά νησιά με πρόσχημα τις εξελίξεις στο προσφυγικό, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, επιρρίπτοντας «τεράστιες ευθύνες» στην κυβέρνηση για αυτά τα φαινόμενα.

Ειδικότερα αναφέρει σε δήλωση του πως «η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο μιας δύσκολης και επικίνδυνης κατάστασης, που απαιτεί ψυχραιμία, αποφασιστικότητα, συντονισμένες διεθνείς πρωτοβουλίες και κοινωνική συνοχή».

Click4more: «Σφάζονται» ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ: «Πού εξαφανίστηκε ο Τσίπρας; Πετάει χαρταετό;»

Σημειώνει ότι «με πρόσχημα αυτές τις εξελίξεις, τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο αλλά και στα άλλα ακριτικά νησιά μας, ομάδες ακροδεξιών έχουν αφεθεί να αλωνίζουν και να βιαιοπραγούν ανεξέλεγκτα» και πως «οι ευθύνες της κυβέρνησης για αυτά τα εξαιρετικά επικίνδυνα φαινόμενα είναι τεράστιες».

Ο Χαρίτσης και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κάνει ό, τι μπορεί για να αποφευχθεί ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας και η εξάπλωση της βίας, που μόνο δεινά θα επιφέρει στη χώρα μας». Επίσης τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι μπορεί και για να επιλυθεί η κρίση με την αξιοποίηση όλων των μέσων που έχει στη διάθεσή της η δημοκρατία. «Η συμμετοχή όλων των δημοκρατικών πολιτών σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητη», δηλώνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Πώς μια δήλωση του Απόστολου Πάνα άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τον Τσίπρα
Στην Χαριλάου Τρικούπη ήχησε αμέσως «συναγερμός», με κορυφαία στελέχη να επικοινωνούν με τον Απόστολο Πάνα προκειμένου να αντιληφθούν το μέγεθος της ζημιάς για να προσπαθήσουν να την «μαζέψουν»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 10
Παύλος Μαρινάκης για Ηλία Κασιδιάρη: Δίνεται η δυνατότητα στον Άρειο Πάγο να εγκρίνει ή να απορρίψει κάποιον που κατεβάζει κόμμα
«Υπάρχει κόσμος που ακούει τις απόψεις ενός ανθρώπου που εξέφραζε ιδέες ναζιστικές, οφείλουμε να εξηγούμε ότι τα πολιτικά άκρα δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
15