Πολιτική

Χατζηδάκης: Να αποπεμφθεί ο Παπαγγελόπουλος – Λειτουργεί ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής

Μετωπική επίθεση στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει, λέγοντας ότι λειτουργεί ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η δήλωση του υπουργού αναπληρωτή Δικαιοσύνης ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής από την προηγούμενη κυβέρνησης έγιναν για επικοινωνιακούς λόγους προκάλεσαν την αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος αναφέρει πως αυτή είναι και η “γραμμή” των χρυσαυγιτών στη δίκη.

Ολόκληρη η δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη:

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος, αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετώπισε η προηγούμενη κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή, μίλησε χθες για “πογκρόμ διώξεων που έγινε για επικοινωνιακούς λόγους”.

Με άλλα λόγια: Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι διώξεις των χρυσαυγιτών δεν έγιναν για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους εντυπώσεων. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη.

Για την πρωτοφανή αυτή δήλωση, δεν μπορεί να παραμένει άφωνος ο κ. Τσίπρας. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί. Σήμερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για Αλέξη Τσίπρα: «Κάθε φράση και ένα ψέμα ή μια ανακρίβεια, αδιόρθωτος»
«Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει ότι οι επενδύσεις στην αναβάθμιση δικτύων έχουν 4πλασιαστεί από το 2019 και πλέον ξεπερνούν το 1,5 δις ετησίως από μόλις 400 εκ. ευρώ το 2019;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος 11
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα Ρομά σε πλοίο για την Τήνο - «Καρ@@λα, αει στο δ@@@λο»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ταξίδευε χωρίς τον αστυνομικό φρουρό που της έχει διατεθεί, ωστόσο μετά την άφιξή της φέρεται να ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό
Αφροδίτη Λατινοπούλου
Αλέξης Τσίπρας: «Κάλπη ανατροπής» η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση – Έτοιμα στο 80% τα ψηφοδέλτια της ΕΛΑΣ
Η εκλογική στρατηγική, οι συνεργασίες και η απάντηση για τη χρηματοδότηση - Πώς περιγράφει τον δρόμο προς μια προοδευτική κυβέρνηση και γιατί δίνει ιδιαίτερο βάρος στη δεύτερη κάλπη
O Αλέξης Τσίπρας 71
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει «παρών» και ξαναστήνει τον μηχανισμό του – Restart με 70.000 μέλη και πλώρη για τη ΔΕΘ
Δούρου, Παππάς και Πολάκης μπαίνουν μπροστά στη νέα καμπάνια, σε μια κίνηση με σαφή συμβολισμό ενότητας - Η Κουμουνδούρου απαντά στα σενάρια περί «τέλους εποχής» με ανασυγκρότηση των Νομαρχιακών
Η Ρένα Δούρου και ο Παύλος Πολάκης 9