Πολιτική

Χατζηδάκης: Να αποπεμφθεί ο Παπαγγελόπουλος – Λειτουργεί ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής

Μετωπική επίθεση στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει, λέγοντας ότι λειτουργεί ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής.

Η δήλωση του υπουργού αναπληρωτή Δικαιοσύνης ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής από την προηγούμενη κυβέρνησης έγιναν για επικοινωνιακούς λόγους προκάλεσαν την αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη ο οποίος αναφέρει πως αυτή είναι και η “γραμμή” των χρυσαυγιτών στη δίκη.

Ολόκληρη η δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη:

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος, αναφερόμενος στον τρόπο που αντιμετώπισε η προηγούμενη κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή, μίλησε χθες για “πογκρόμ διώξεων που έγινε για επικοινωνιακούς λόγους”.

Με άλλα λόγια: Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι διώξεις των χρυσαυγιτών δεν έγιναν για λόγους ουσίας, αλλά για λόγους εντυπώσεων. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργεί ουσιαστικά ως συνήγορος υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής στην εν εξελίξει δίκη.

Για την πρωτοφανή αυτή δήλωση, δεν μπορεί να παραμένει άφωνος ο κ. Τσίπρας. Ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει είτε να παραιτηθεί, είτε να αποπεμφθεί. Σήμερα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Όλα όσα συνέβησαν στη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Τουρκία: Το «πηγαδάκι», τα κομπολόγια, οι δηλώσεις και το «αυτοκρατορικό» μενού
Το ευχάριστο κλίμα στην συνάντηση των ηγετών Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο του 6ου ΑΣΣ και τα 7 κείμενα που υπογράφτηκαν - Το παρασκήνιο
Μητσοτάκης και Ερντογάν στην Άγκυρα 7
Η γεύση που άφησε η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Το casus belli, ο πολύτιμος φίλος και τα μηνύματα στο εσωτερικό Ελλάδας και Τουρκίας
Ναι, Ελλάδα και Τουρκία δεν μπορούν ακόμα να συζητήσουν εκείνα που τους χωρίζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μην αναδείξουν θέματα έστω και χαμηλής πολιτικής που τους ενώνουν
Μητσοτάκης και Ερντογάν στην Άγκυρα 67
Μάντζος μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν: Διάλογος με την Τουρκία «χωρίς αυταπάτες» και με επίγνωση των κόκκινων γραμμών
Ο υπεύθυνος Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι όσο η Αγκυρα επιμένει σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις και απειλή πολέμου -Αιχμές για NAVTEX και αναφορές σε «τουρκική μειονότητα»
Μητσοτάκης και Ερντογάν