Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Χατζηδάκης: Πολιτική και όχι προσωπική η κόντρα με τον Μοσκοβισί

Χατζηδάκης

“Πολιτική και όχι προσωπική” είναι η σύγκρουση με τον Πιερ Μοσκοβισί τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και εξηγεί ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε “λιγότερα λεφτά από τους πιστωτές, αλλά και αυξημένη εποπτεία από την μεριά τους”

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε πως “από τη δική μας μεριά, λόγω της καταστάσεως που περιγράφει η Κομισιόν, θα υπάρχουν, προνομοθετημένα άλλωστε, σκληρά μέτρα”. “Ε, όλο αυτό όπως και να το ονομάσουμε, οι Έλληνες πολίτες ξέρουν ότι είναι ένα 4ο Μνημόνιο”.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών δηλώνει ότι η ΝΔ όπως είναι σήμερα απέναντι στη συμφωνία, θα είναι και αύριο. Αναφερόμενος στα πέντε βασικά νομοσχέδια που θα φέρει η ΝΔ μόλις αναλάβει την διακυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι “σκοπός είναι να κινηθούμε γρήγορα και αποφασιστικά και τα βασικά νομοσχέδια να έχουν ψηφιστεί στο πρώτο εξάμηνο”.

Για τον “Κλεισθένη” υπογραμμίζει ότι η ΝΔ είναι αντίθετη με την εφαρμογή της απλής αναλογικής στους δήμους και γι’ αυτό την καταψήφισε στη βουλή και θα την ανατρέψει. Τέλος ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας για το προσφυγικό υποστηρίζει ότι “οι θέσεις της ΝΔ είναι ξεκάθαρες: είμαστε απέναντι στις ρατσιστικές προσεγγίσεις, χωρίς να θέλουμε φυσικά, όπως συμβαίνει επί ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει η χώρα ξέφραγο αμπέλι” και σημειώνει “γιατί άραγε να είμαστε υπέρ του κ. ‘Ορμπαν; Θα έπρεπε πέραν όλων των άλλων, να είμαστε αφελείς. Ο κ. ‘Ορμπαν θέλει να κρατήσουμε εμείς όλους τους μετανάστες να μην πάρει εκείνος κανέναν!”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις