Πολιτική

Χατζηθεοδοσίου: Παραμένω στο επιμελητήριο – Τι είπε για τη συνάντηση με Τσίπρα

Ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου διευκρίνισε σήμερα πως θα παραμείνει πιστός στη θέση του και πως δεν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε στο ΣΚΑΙ πως όσο είναι πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν πρέπει να βρίσκεται επίσημα σε κάποιον πολιτικό χώρο ενώ ξεκαθάρισε πως προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ είμαι εδώ και επτά χρόνια πρόεδρος στο επιμελητήριο της Αθήνας. Το θεωρώ τιμή μου. Δέχθηκα μία πρόσκληση από τον πρωθυπουργό. Είναι τιμή μου να ζητά ο πρωθυπουργός να με δει. Συζητήσαμε τα θέματα των ΜμΕ. Πέραν τούτου, ουδέν», ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο tweet το οποίο ανέβηκε από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να πιστεύω ότι ήταν λάθος αυτού που ανέβασε το tweet. Δεν ρωτήθηκα, δεν απάντησα ποτέ και βεβαίως παραμένω πιστός στις αρχές μου εδώ και σαράντα χρόνια. Είναι γνωστό πως προέρχομαι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά όσο είμαι πρόεδρος ανήκω μόνο στο επιμελητήριο. Εγώ είμαι πιστός στο επιμελητήριο, πολιτικά ανήκω στο ΠΑΣΟΚ. Όσο είμαι πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν πρέπει και οφείλω να μην είμαι σε κάποιον πολιτικό χώρο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέος γύρος έντασης με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο επίορκος Λαζαρίδης ο συκοφάντης», «είπες παιδεραστή τον Άδωνι Γεωργιάδη»
Για το θέμα ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε εξώδικα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής για τις νομικές ενέργειες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερράγη για ακόμα μία φορά
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Παύλος Μαρινάκης: Ενημέρωση «Christmas edition» για χριστουγεννιάτικες ταινίες και το «αιώνιο» δίλημμα μελομακάρονο ή κουραμπιές
«Καλά Χριστούγεννα! Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με όλο και περισσότερες ερωτήσεις στις οποίες να μπορούμε με στοιχεία να απαντήσουμε», ευχήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης 7