Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χιούμορ μέχρι παρεξηγήσεως από την Καρακώστα στον Σταθάκη

Χιούμορ μέχρι παρεξηγήσεως από την Καρακώστα στον Σταθάκη

Αποτυχημένο χιούμορ έκανε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Εύη Καρακώστα σε βάρος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη που τον προέτρεψε να κεράσει για την ονομαστική του εορτή μεθαύριο από τις μίζες που θα έχει πάρει.

Το άστοχο χιούμορ της προέδρου της Επιτροπής  της «βγήκε» κατά την έναρξη της συνεδρίασης επεξεργασίας του νομοσχεδίου γα τις λιγνιτικές μονάδες  της ΔΕΗ και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού. Κατά τον προγραμματισμό των επόμενων συνεδριάσεων και όταν αποφασίσθηκε πως η ακρόαση φορέων θα γίνει την Δευτέρα, έγινε ο παρακάτω διάλογος:

Γιώργος Αρβανιτίδης (Δημ. Συμπ): Η ακρόαση φορέων είπατε θα γίνει την Δευτέρα, που είναι η ονομαστική εορτή του κ. Σταθάκη. Πιστεύω να κεράσετε και θα συνεισφέρω και εγώ ως συνονόματος

Εύη Καρακώστα (Πρόεδρος Επιτροπής):  Βεβαίως  και θα κεράσει, θα πάρει κάτι από τις μίζες και θα κεράσει όπως συνηθίζεται…

Το χιούμορ πάγωσε τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και παρότι η κάμερα τον έδειξε να χαμογελά κάπως αμήχανα δεν φάνηκε να αντιδρά αλλιώς στο μέχρι παρεξηγήσεως χιούμορ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις