Σάββατο, 15 Ιουν.
30oC Αθήνα

Χρήστος Σπίρτζης κατά Στέφανου Κασσελάκη: Έχει βρει πολιτισμικά κοινά με Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη;

Χρήστος Σπίρτζης κατά Στέφανου Κασσελάκη: Έχει βρει πολιτισμικά κοινά με Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκη;
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Βολές εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης. Αφορμή τα τελευταία «ανοίγματα» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και στο ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξή του στο Action24, είπε για τον επικεφαλής του κόμματος:

«Δεν ξέρω αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει βρει πολιτισμικά κοινά με την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι, «από αυτά που έχει πει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και με τον τρόπο που τα έχει εκφέρει, θα έπρεπε να την καλέσουμε να πάει σε έναν εισαγγελέα. Να πάει να καταθέσει ποιοι βουλευτές χρηματίστηκαν και ποιοι επηρεάστηκαν από τον Τραμπ για τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ο Χρήστος Σπίρτζης εξέφρασε, επίσης, τη διαφωνία του από την άρνηση Κασσελάκη να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Στο τελευταίο συνέδριο πήραμε την απόφαση να γίνει πολιτική σύγκλιση με όλα τα κόμματα, με όλους τους φορείς… «Προφανώς πρέπει να κουβεντιάσουμε και με το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ μη λες ποτέ. Αν δεν πάμε σε τέτοιες λύσεις θα ξεπεραστούν και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αν δεν πάμε σε τέτοιες λύσεις θα ξεπεραστούν και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους», τόνισε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις