Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φαρ ουέστ – Ο Τσίπρας όφειλε να στείλει την επιστολή

Θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το στέλεχος του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φαρ ουέστ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε πως: «Το συνέδριο (του ΣΥΡΙΖΑ) αποφάσισε και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι, να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο, παρά το ότι έγινε και την λυπηρή εικόνα του συνεδρίου» και συμπλήρωσε πως: «Κάθε μέρα και το κόμμα και όλοι μας και ο πρόεδρος του κόμματος κρίνεται».

Σε ερώτηση αν το κόμμα θα πάει σε νέες εκλογές σε περίπτωση βαριάς εκλογικής ήττας στις ευρωεκλογές ανέφερε πως: «Δεν είναι φαρ ουέστ ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε πως: «Θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα και θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και θα δει τι θα κάνει».

Την ίδια ώρα, απέκλεισε μια νέα διάσπαση του κόμματος εκτός κι αν όπως είπε γίνουν κι άλλα πράγματα που περνάνε τις γραμμές. «Θεωρώ ότι θα πάμε μαζί».

 

Αναφέρθηκε και στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο του κόμματος λέγοντας πως όφειλε να τη στείλει: «Είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, έπρεπε να προβληματιστούν όλοι που δεν ήρθε στο συνέδριο και να αναλογιστούν γιατί δε ήρθε» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέτρα στήριξης και φόβοι για την Ευρώπη: Τα επόμενα βήματα αν συνεχιστεί το ράλι ενέργειας
Η κυβέρνηση προχωρά σε ένα πρώτο πακέτο μέτρων στήριξης της κοινωνίας με εθνικούς πόρους, μέτρα στοχευμένα, προσωρινού χαρακτήρα, αναμένοντας να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πετρέλαιο
Τέμπη: Νέος γύρος πολιτικής σύγκρουσης για την αίθουσα της δίκης, η αντιπολίτευση μιλά για εικόνα που εκθέτει το υπουργείο Δικαιοσύνης
Η κυβέρνηση υπερασπίζεται την καταλληλότητα του χώρου στη Λάρισα, επικαλούμενη τον σχεδιασμό του βάσει της ανακριτικής διαδικασίας
Δίκη για Τέμπη, Λάρισα