Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φαρ ουέστ – Ο Τσίπρας όφειλε να στείλει την επιστολή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θέση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το στέλεχος του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φαρ ουέστ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε πως: «Το συνέδριο (του ΣΥΡΙΖΑ) αποφάσισε και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι, να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο, παρά το ότι έγινε και την λυπηρή εικόνα του συνεδρίου» και συμπλήρωσε πως: «Κάθε μέρα και το κόμμα και όλοι μας και ο πρόεδρος του κόμματος κρίνεται».

Σε ερώτηση αν το κόμμα θα πάει σε νέες εκλογές σε περίπτωση βαριάς εκλογικής ήττας στις ευρωεκλογές ανέφερε πως: «Δεν είναι φαρ ουέστ ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τόνισε πως: «Θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα και θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και θα δει τι θα κάνει».

Την ίδια ώρα, απέκλεισε μια νέα διάσπαση του κόμματος εκτός κι αν όπως είπε γίνουν κι άλλα πράγματα που περνάνε τις γραμμές. «Θεωρώ ότι θα πάμε μαζί».

 

Αναφέρθηκε και στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο του κόμματος λέγοντας πως όφειλε να τη στείλει: «Είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, έπρεπε να προβληματιστούν όλοι που δεν ήρθε στο συνέδριο και να αναλογιστούν γιατί δε ήρθε» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Το άνοιγμα για συνεργασίες και τα ερωτήματα της επόμενης ημέρας
Η δήλωση ότι θα συνεργαστεί με τις προοδευτικές δυνάμεις, εφόσον του δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μεταφέρει τη συζήτηση από την ανάγκη ενότητας στο πώς αυτή μπορεί να γίνει πράξη
Ο Αλέξης Τσίπρας
Ρούμπιο: «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ ελληνοτουρκική σύγκρουση» – Τα κωλύματα για τα F-35 στην Τουρκία και οι πόλεμοι σε Ιράν και Ουκρανία
«Βλέπουμε θετικά τη σχέσης της Ελλάδας με το Ισραήλ - Το Ιράν δεν πρόκειται να αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα», τα μηνύματα του Αμερικανού ΥΠΕΞ κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μάρκο Ρούμπιο 13