Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Είδαν την καταδίκη τους σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση Μιχαλολιάκος και Ρουπακιάς – video

Αμπαρωμένοι σπίτι τους βρίσκονται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του εν αναμονή της ποινής που θα του επιβληθεί, ενώ δεν έδωσε το παρών ούτε στο δικαστήριο.

Άλλωστε ούτε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενδεικτικό και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη.

Το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου φρουρούν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο 24 ώρες το 24ωρο.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές σφράγισαν τα γραφεία του κόμματος «Ελληνική Αυγή», του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επίσης περιμένει την ποινή που θα του επιβληθεί από το δικαστήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε βίντεο από τον καυγά της στη Βουλή με τους Μαρκόπουλο και Λαζαρίδη: «Με λέει γυμνοσάλιαγκα», «Τραμπούκοι»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνοδεύει την ανάρτησή της με αιχμές κατά της ΝΔ και το hashtag #parakratos, μετά το επεισόδιο στην Ολομέλεια
Λαζαρίδης και Μαρκόπουλος, βίντεο Κωνσταντοπούλου
7
Νίκος Παπανδρέου για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Η ποινικοποίηση διαφορετικών απόψεων δεν είναι μέρος της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα δεν είναι «μονοπρόσωπο» και δεν έχει ανάγκη «συρρίκνωσης»
Νίκος Παπανδρέου
Κυριάκος Βελόπουλος: Η χούντα έκανε σοβαρή δουλειά στις εξορύξεις πετρελαίων, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν δημοκράτης
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιχείρησε μάλιστα να... προλάβει τις αντιδράσεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν αμφισβητεί τον χαρακτήρα του καθεστώτος
Βελόπουλος