Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Είδαν την καταδίκη τους σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση Μιχαλολιάκος και Ρουπακιάς – video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αμπαρωμένοι σπίτι τους βρίσκονται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του εν αναμονή της ποινής που θα του επιβληθεί, ενώ δεν έδωσε το παρών ούτε στο δικαστήριο.

Άλλωστε ούτε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενδεικτικό και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη.

Το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου φρουρούν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο 24 ώρες το 24ωρο.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές σφράγισαν τα γραφεία του κόμματος «Ελληνική Αυγή», του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επίσης περιμένει την ποινή που θα του επιβληθεί από το δικαστήριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σδούκου για ομιλία Τσίπρα: Παίρνουν πίσω τη μία εξαγγελία μετά την άλλη και κάνουν κυβιστήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα
«Εφαρμόζοντας ''Τσιπρικά μαθηματικά'', προσπάθησε να μας πείσει ότι το ετήσιο κόστος των 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 80.000 φοιτητών με 500 ευρώ επί δέκα μήνες δεν πολλαπλασιάζεται επί τέσσερα στην τετραετία»
Αλεξάνδρα Σδούκου 12
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου
Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παππάς είχε πει ότι η καταγραφή για το περιουσιολόγιο θα μπορούσε να επεκτείνεται και σε κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας που βρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου 89