Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Και η ΝΔ στις πορείες έξω από το Εφετείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και η ΝΔ θα δώσει το παρών στις αυριανές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο εν όψει της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας για τη Χρυσή Αυγή.

Click4more: Χρυσή Αυγή: Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα! Οι εναλλακτικές διαδρομές

Συγκεκριμένα, επί τόπου θα βρεθεί κλιμάκιο της ΝΔ που θα αποτελείται από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργο Στεργίου, τον εκπρόσωπο Τύπου, Τάσο Γαϊτάνη, τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Γιάννη Μπρατάκο και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη.

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Στεργίου χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως ένα μόρφωμα θρασύδειλων που επιχείρησαν με μίσος και βία να σύρουν την κοινωνία στον πολιτικό τους μεσαίωνα, δηλώνοντας τάχα αντισυστημικοί, αλλά αποδείχθηκαν βαθιά βολεμένοι στα προνόμια του συστήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Φωτιά» στη Βουλή για το μεταναστευτικό: Το ρητορικό ερώτημα Βορίδη για τις βάρκες, η παρέμβαση Καιρίδη και τα πυρά του ΚΚΕ
Σε πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης εξελίχθηκε η συζήτηση για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου, με τον Θάνο Πλεύρη να υποστηρίζει ότι το μεγάλο στοίχημα είναι οι επιστροφές
Μάκης Βορίδης
Ζαχαριάδης «καρφώνει» Παππά μετά τις αιχμές για τον ρόλο του στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η δουλειά μας δεν είναι να μαλώνουμε στα κανάλια»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος απαντά στις βολές, ενώ η συζήτηση για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και τη στάση απέναντι στην ΕΛΑΣ τροφοδοτεί νέα ένταση στην Κουμουνδούρου
Νίκος Παππάς και Κώστας Ζαχαριάδης
Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με Πατριάρχη Ιεροσολύμων: «Είμαστε στο πλευρό σας»
«Για την προστασία των δικαιωμάτων του Πατριαρχείου, την προστασία των χριστιανών της Μέσης Ανατολής αλλά και την υπεράσπιση του νομικού καθεστώτος των Αγίων Τόπων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο. Τρίτη 9 Ιουνίου 2026 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Αντώνης Σαμαράς: «Έχει λάβει τις αποφάσεις του» λέει για το νέο κόμμα ο εκπρόσωπός του – Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για «σχέδιο αποδόμησης»
Ο εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού κατηγόρησε το κυβερνητικό στρατόπεδο για οργανωμένη επίθεση και επέμεινε ότι οι διαφορές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι αποκλειστικά πολιτικές
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς (Φωτογραφία αρχείου: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
79