Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Καταδικασθέντες πήγαν να παραδοθούν.. χωρίς να έχουν βγει ακόμα οι ποινές τους!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την Χρυσή Αυγή να έχει χαρακτηριστεί πλέον εγκληματική οργάνωση, κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να… τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με τη φυλάκισή τους, ακόμα και αν αυτή δεν έχει ανακοινωθεί! 

Ο λόγος για δύο μέλη του πυρήνα της Νίκαιας, οι οποίοι εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και τα οποία πήγαν σήμερα να παραδοθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, αφού χτες άκουσαν πως η Χρυσή Αυγή κηρύχτηκε εγκληματική οργάνωση, και πως κρίθηκαν ένοχοι για την δολοφονία.

click4more: Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη των ελαφρυντικών ζήτησε η εισαγγελέας

Ωστόσο ξέχασαν κάτι… κάπως σημαντικό. Κι αυτό είναι πως οι ποινές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, επομένως δεν έχει βγει καν σχετικό ένταλμα σύλληψης!

Αυτό είπαν και οι αστυνομικοί στους δύο Χρυσαυγίτες, αναγκάζοντάς τους να… περιμένουν λίγο ακόμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33