Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: Συνεχίζουν να αρνούνται… όσα οι ίδιοι είχαν καταθέσει

Χρυσή Αυγή: Συνεχίζουν να αρνούνται… όσα οι ίδιοι είχαν καταθέσει
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Κάθε σχέση με την επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων αλιεργατών στο Πέραμα το 2012 αρνήθηκε και ο τέταρτος κατηγορούμενος, Κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η μόνη του σχέση με την Χρυσή Αυγή ήταν πως αντι 25 ευρώ δέχθηκε να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής το προσέγγισαν έξω από σχολείο και του υποσχέθηκαν αυτό το ποσό προκειμένου να φωτογραφηθεί σε μία εκδήλωση.

“Το έκανα για τα λεφτά. Δεν είμαι Χρυσαυγιτης, το έκανα ως εργασία. Αλλά τελικά δεν πληρώθηκα ποτέ!” ανέφερε.

Παράλληλα αρνήθηκε κάθε σχέση με την επίθεση υποστηρίζοντας “λένε ότι με αναγνωρίζουν, ενώ εγώ δεν ήμουν εκεί. Δεν συμμετείχα στην επίθεση , δεν έχω καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγη. Δεν ξέρω γιατί το κανουν”.

Άλλος ένας που… καταθέτει ενάντια στα λεγόμενά του

Στην ερώτηση της έδρας γιατί στην απολογία του στις ανακρίτριες είπε ότι ότι κάποιοι συγκατηγορούμενοι του φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής εκείνο το βράδυ- ενω σήμερα υποστήριξε ότι όλη η παρέα φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα- απάντησε ότι πιέστηκε να δώσει αυτήν την απάντηση ενώ ερωτηθείς πως βρέθηκε το τηλέφωνο του στον σκληρό δίσκο του πυρηναρχη της Νίκαιας, δεν κατάφερε να δώσει πειστική εξήγηση.

Η δική θα συνεχιστεί αύριο στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού με την απολογία του φερομενου ως πυρηναρχη του Περαματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις