Πολιτική

Χρυσόγονος για ΠΑΣΟΚ: Θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Χρυσόγονο να επιστρέφει στην «αγκαλιά» του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα να είναι να υποψήφιος. Αφορμή ήταν και το γεγονός πως γράφτηκε μέλος και ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.

«Όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους» απάντησε ο Κώστας Χρυσόγονος όταν κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή ENTER της TV100, ρωτήθηκε αν πρόκειται να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Στην ερώτηση αν θέλει να είναι υποψήφιος, ο Κώστας Χρυσόγονος απάντησε: «Θέλω να βοηθήσω την καινούρια προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, για ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα».

Ερωτηθείς αν μιλάει με τον Νίκο Ανδρουλάκη για το ενδεχόμενο αυτό, απάντησε: «μιλάω, έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, από την εποχή που ήμασταν μαζί στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, την προηγούμενη πενταετία».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται για την Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός: «Θα βοηθήσω, όχι αναζητώντας θέσεις και ρόλους, θα βοηθήσω για να βοηθήσω…» κατέληξε ο Κώστας Χρυσόγονος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από Τούρκο αντιναύαρχο, εκ των «αρχιτεκτόνων» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Στην Καππαδοκία βρίσκεται ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού» είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δική του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή
Νίκος Ανδρουλάκης
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 106