Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χρυσόγονος για ΠΑΣΟΚ: Θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Χρυσόγονος για ΠΑΣΟΚ: Θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Χρυσόγονο να επιστρέφει στην «αγκαλιά» του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα να είναι να υποψήφιος. Αφορμή ήταν και το γεγονός πως γράφτηκε μέλος και ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής.

«Όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους» απάντησε ο Κώστας Χρυσόγονος όταν κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή ENTER της TV100, ρωτήθηκε αν πρόκειται να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Στην ερώτηση αν θέλει να είναι υποψήφιος, ο Κώστας Χρυσόγονος απάντησε: «Θέλω να βοηθήσω την καινούρια προσπάθεια που κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, για ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα».

Ερωτηθείς αν μιλάει με τον Νίκο Ανδρουλάκη για το ενδεχόμενο αυτό, απάντησε: «μιλάω, έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, από την εποχή που ήμασταν μαζί στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, την προηγούμενη πενταετία».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται για την Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός: «Θα βοηθήσω, όχι αναζητώντας θέσεις και ρόλους, θα βοηθήσω για να βοηθήσω…» κατέληξε ο Κώστας Χρυσόγονος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις