Πολιτική

Χρυσοχοΐδης από Άγιο Παντελεήμονα: Πλέγμα αστυνόμευσης μετατρέπει την περιοχή σε κανονική γειτονιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα επισκέφθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε πως «έχει καταρτιστεί σχέδιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, πλέγμα αστυνόμευσης από πεζές, αλλά και εποχούμενες περιπολίες με τη συμβολή των ειδικών ομάδων “ΔΙΑΣ”, “Πάνθηρες” και “Δράση” της Αστυνομίας».

«Ήρθα για να συγχαρώ, να ενθαρρύνω και να ενισχύσω τις προσπάθειές σας», είπε απευθυνόμενος στο προσωπικό του Τμήματος, ενώ συνεχάρη τον διοικητή του για τις πρόσφατες επιτυχίες που είχαν, στην εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων, που συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ακόμη την ενίσχυση του Τμήματος, ώστε να επιτευχθούν το συντομότερο οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε σε δηλώσεις του: «Επισκέφθηκα το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, για να συγχαρώ, να ενθαρρύνω και να ενισχύσω την προσπάθεια των ανδρών και των γυναικών του Τμήματος και του άξιου διοικητή τους, οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά σε μια περιοχή, που μέχρι πριν λίγο καιρό, ήταν περιοχή ανομίας και εγκληματικότητας. Πλέον, καθημερινά και σταδιακά, με τις δράσεις που αναπτύσσουμε, μετατρέπεται σε μια κανονική γειτονιά. Εφαρμόζουμε πεζές περιπολίες, τις ενισχύουμε με τις ομάδες “Πάνθηρες”, “ΔΙΑΣ”, «Δράση» και προσπαθούμε να αλλάξουμε το περιβάλλον ασφάλειας στην περιοχή».

Επίσης, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε: «Πιστεύω σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλη αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει αποτελέσματα και η περιοχή θα είναι πραγματικά περιοχή κοινωνικής συμβίωσης, όπου θα μπορούν οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τη γειτονιά τους. Να μπορούν τα παιδιά να παίζουν άφοβα στις πλατείες και τις παιδικές χαρές. Τα σχολεία να είναι ασφαλή από ναρκωτικά. Και τέλος, όλοι οι κάτοικοι να αισθάνονται ότι ζουν σε ασφαλές περιβάλλον. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που κάνουν αυτή την εξαιρετική δουλειά. Θα ενισχύσουμε την προσπάθεια τους. Θα είμαστε καθημερινά παρόντες, μέχρις ότου οι πολίτες χαρούν άφοβα τη γειτονιά τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης κατά Πατούλη: Πορίσματα «φωτιά» για την Περιφέρεια Αττικής – Ζητά διώξεις, συλλήψεις και επιστροφή χρημάτων
Αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον οικονομικό εισαγγελέα για συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ και τη διαχείριση του ΕΔΣΝΑ - «21 μήνες στο συρτάρι είναι αρκετοί»
Παύλος Πολάκης και Γιώργος Πατούλης
Τσίπρας στη Libération: Φόρος στον πλούτο και προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην Ακροδεξιά
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΛΑΣ μιλά για την επιστροφή της Αριστεράς στη διακυβέρνηση, υπερασπίζεται την επιλογή του 2015 και προειδοποιεί ότι οι ανισότητες τροφοδοτούν την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη
Αλέξης Τσίπρας
Συρίγος για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας και Κύπρου: «Δεν θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία» – «Έχουμε λάβει υπόψη όλα τα πιθανά σενάρια»
Η Αθήνα έχει εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια, υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής
Άγγελος Συρίγος, Νέα Δημοκρατία
Δημήτρης Μαύρος: «Στην πρώτη Κυριακή δεν θα έχουμε κυβέρνηση» – «Ο Τσίπρας αναμετράται ξανά με τον εαυτό του» 
Η εκτίμηση του επικεφαλής της MRB για τις εκλογές - Δύσκολη η αυτοδυναμία με τα σημερινά δεδομένα - Η αλλαγή στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ - Ποια κόμματα φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή
Δημήτρης Μαύρος, MRB
6
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Δεν είναι αθώα περιστέρα» – «Τον κατηγορώ ευθέως για την εντιμότητά του»
Στο στόχαστρο του υπουργού Υγείας οι Ποινικοί Κώδικες του 2019 και οι καταγγελίες για τη Βενεζουέλα - «Εντυπωσιοθηρία» χαρακτήρισε την πρωτοβουλία Βελόπουλου για προανακριτική
Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία 26