Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Έρχονται κι άλλα μέτρα τις επόμενες ημέρες (video)

Κι άλλα μέτρα θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μιλώνστας στο MEGA ο υπουργός ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα εξειδικευτούν κι άλλο τα μέτρα, προκειμένου όπως είπε να αποτραπεί η διασπορά του κορονοϊού. “Ένα τρίτο κύμα θα είναι ολέθριο” τόνισε, και ζήτησε να ζητηθούν τα μέτρα για τα ρεβεγιόν.

Ανέφερε επίσης ότι η αστυνόμευση θα είναι πολύ έντονη προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί.Όπως είπε δε θα υπάρχουν ειδικά προστατευτικά στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός, αλλά η παρουσία της αστυνομίας θα είναι έντονοι.

Σχετικά με το εμβόλιο, σημείωσε πως χιλιάδες αστυνομικοί θα είναι στη μεταφορά, στη φύλαξη του εμβολίου και στους εμβολιασμούς, υλοποιόντας ένα πολύ μεγάλο σχέδιο.

“Αποδίδουν στο 100% τα μέτρα στην Δυτική Αττική, εξετάζονται και για άλλες περιοχές”

Σχετικά με τη Δυτική Αττική, υποστήριξε πως η πολιτεία έχει πάρει τα μέτρα που χρειάζεται και πως εξάπλωση υπάρχει επειδή κάποιοι δεν ακολουθούν τα μέτρα και κάνουν του κεφαλιού τους.

Σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει στην Ελευσίνα ότι “αν χρειαστεί θα σφραγίσουμε και σπίτια”, τόνισε πως έχουν “σφραγιστεί” περιοχές όπου οι κάτοικοι δείχνουν να μη συμμορφώνονται.

Ωστόσο είπε πως στην 3η μέρα της εφαρμογής των σκληρών μέτρων, αυτά έχουν αποδώσει στο 100%.

Δεν απέκλεισε τις επόμενες ημέρες τα ίδια μέτρα να εφαρμοστούν και σε άλλες περιοχές.

Σχετικά με τη Βρετανία, υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχει υπάρξει απόφαση για απαγόρευση των πτήσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 228
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
94