Πολιτική

Χρυσοχοΐδης για δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ειδεχθές έγκλημα – Θα βρεθούν οι ένοχοι

Για ένα ειδεχθές έγκλημα έκανε λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04.2021), κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως “πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη».

Click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση για το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου

Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Αναλυτικά η δήλωση του στους δημοσιογράφους: 

“Η δολοφονία αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Πριν από λίγο ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Με ρητή του εντολή θα επισπευστούν οι έρευνες. Η Ελλάδα σε κάθε στατιστική είναι μία χώρα που έχει πολύ μικρό ποσοστό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η ελληνική πολιτεία, η ελληνική Δημοκρατία, αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στην προστασία των δικαιωμάτων. Πολύ γρήγορα, λοιπόν, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε νέους στο «Forbes 30 under 30»: Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα και έχουμε κάθε λόγο να το υποστηρίξουμε
«Στέλνουμε μήνυμα στη νέα γενιά ότι αν είσαι κάτω από 25 ετών, από 1.1.2026 δεν θα πληρώνεις καθόλου φόρο εισοδήματος και αν είσαι από 25 μέχρι 30 ετών θα πληρώνεις φόρο 9%», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Forbes 30 under 30»
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
10
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5