Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χρυσοχοΐδης για δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ειδεχθές έγκλημα – Θα βρεθούν οι ένοχοι

Χρυσοχοΐδης κατά ΚΚΕ
Φωτογραφία αρχείου

Για ένα ειδεχθές έγκλημα έκανε λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04.2021), κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο. 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως “πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη».

Click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση για το όπλο της δολοφονίας του δημοσιογράφου

Παράλληλα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Αναλυτικά η δήλωση του στους δημοσιογράφους: 

“Η δολοφονία αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα στην περίπτωση αυτή αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Πριν από λίγο ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό. Με ρητή του εντολή θα επισπευστούν οι έρευνες. Η Ελλάδα σε κάθε στατιστική είναι μία χώρα που έχει πολύ μικρό ποσοστό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μία ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η ελληνική πολιτεία, η ελληνική Δημοκρατία, αποδίδει ιδιαίτερο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στην προστασία των δικαιωμάτων. Πολύ γρήγορα, λοιπόν, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να επιληφθεί αυτή. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις