Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Καμία μεταναστευτική δομή στον Έβρο

Δεν θα δημιουργεί δομή μεταναστευτικού χαρακτήρα στο νομό Έβρου αποφάσισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Την απόφαση που πήρε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, στην οποία αναφέρεται πως : «Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σάς ανακοινώνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία δομή μεταναστευτικού χαρακτήρα στο Νομό Έβρου».

Να σημειωθεί πως ο υπουργός παρά το πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην προ διημέρου επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, είχε επισημάνει ότι η κυβέρνηση έχει «πολύ μεγάλη ευαισθησία και στα θέματα που σχετίζονται και με την παραμονή ανθρώπων μεταναστών και προσφύγων εδώ (σ.σ. στον Έβρο), όπως και στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου», κάνοντας λόγο για υλοποίηση μιας προσέγγισης παραμονής των αιτούντων άσυλο, για σύντομο χρονικό διάστημα και έως ότου γίνει η ταυτοποίησή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: Ξεκόβω κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό – Έχουμε υπόψιν μας και άλλα μέτρα στήριξης
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 228
Σήκωσε το γάντι ο Σαμαράς και χαρακτήρισε το Μητσοτάκη «ερασιτέχνη εφησυχασμένο» – «Αδικείτε τον εαυτό σας» η απάντηση Παπασταύρου
«Θα μου κάνει εμένα μαθήματα η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία» διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός - Αντιπαράθεση με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος
Αντώνης Σαμαράς
94