Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Ντοκουμέντα με κουκουλοφόρους στο Εφετείο και «πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ! pics

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την δράση των κουκουλοφόρων στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για την απόφαση στην δίκη του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με… ντοκουμέντα για την χρήση χημικών.

Στις συγκεκριμένες εικόνες διαφαίνεται η προσπάθεια κουκουλοφόρων να πυρπολήσουν τα οχήματα της αστυνομίας εν προκειμένω τις κλούβες που ήταν σταθμευμένες παράλληλα με το πεζοδρόμιο του Εφετείου.

Άγνωστοι με ρόπαλα και πυροσβεστήρες στα χέρια, διαφαίνονται να προκαλούν φθορές στις κλούβες, ενώ λίγο πριν τους έχει συλλάβει ο φακός της ΕΛ.ΑΣ να συντονίζονται μεταξύ τους για νέα χτυπήματα.

Δείτε τις εικόνες

Χρυσοχοΐδης elas hmika in Χρυσοχοΐδης elas hmika in Χρυσοχοΐδης elas hmika in elas hmika in Χρυσοχοΐδης elas hmika in

Με αριθμούς, που άλλωστε αποτελούν την γλώσσα της αλήθειας, απήντησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για αλόγιστη χρήση χημικών και δακρυγόνων από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., στο μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Τετάρτης, 07.10.2020, για την απόφαση του Δικαστηρίου για το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης με tweet που “ανέβασε” στον προσωπικό του λογαριασμό, έγραψε με αριθμούς το πόσα δακρυγόνα χρησιμοποίησε το πρώτο εξάμηνο του 2019 η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το πόσα έχει χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ. σε διπλάσιο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα 14 μηνών.

Αποκαλυπτικό το tweet που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο οποίο αναγράφονται τα εξής:

 

Φωτογραφίες: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Καραμανλή για Τουρκία: Εξωφρενικός ο νόμος για τη «Γαλάζια Πατρίδα», λάθος να θεωρείται ότι προορίζεται για εσωτερική κατανάλωση
Μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού προς την κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική, την Ευρώπη και τη λειτουργία των θεσμών - Παρών στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής και ο Αντώνης Σαμαράς
Κώστας Καραμανλής
12