Πολιτική

«Χτύπησε» ο Καμμένος για τον ανασχηματισμό: Η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει ο ανασχηματισμός και να κλείσουν τα μικρόφωνα από τις ανακοινώσεις που έκανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Πάνος Καμμένος πάτησε το… κουμπί του tweet για να «κράξει».

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι Πάνος Καμμένος είναι πιο γρήγορος κι από τη… σκιά του. Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί ο μίνι ανασχηματισμός και εμφανίστηκε το φαρμακερό tweet του.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας ανέβασε μια φωτογραφία που είχε βγάλει πρόσφατα στο Νταβός ο Ζόραν Ζάεφ με τον Τζορτζ Σόρος και έστειλε το μήνυμά του κυρίως στους πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ, που παρά τον ανασχηματισμό, έμειναν στην κυβέρνηση.

«Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής  ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο απόσπασμα από την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα: Το δημοψήφισμα ήταν δική μου απόφαση, ξέχασα ακόμα και τα γενέθλια του παιδιού μου
«Ήξερα πως έπρεπε να περάσω μέσα από ναρκοπέδιο, αν ήθελα να δώσω αίσιο τέλος στην Οδύσσεια αυτής της Ελλάδας, να την οδηγήσω στην Ιθάκη της»
Αλέξης Τσίπρας 55
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σε τροχιά «απογείωσης» οι ελληνοαμερικανικές συνεργασίες – Προανήγγειλε επίσκεψη του Ρούμπιο στην Αθήνα
Η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για «απογείωση» των διμερών συνεργασιών και γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοιλ 12