Πολιτική

Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης: Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ

«Η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ», τονίζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε σχόλιό του για τη χθεσινή συζήτηση της Παρασκευής (29.06.2018) στη Βουλή, μετά την επίκαιρη επερώτηση βουλευτών της ΝΔ για τη δημόσια διοίκηση, με φόντο την πρόσφατη Έκθεση Συμμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει πλέον κάθε θεσμικό και πολιτικό εκτόπισμα και ρέπει προς το λαϊκισμό», σημειώνει το υπουργείο, το οποίο ψέγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν αντέχει τους επαίνους που δέχεται η χώρα για την προσπάθεια που έχει συντελεστεί» και ότι «ξεπεράστηκε ακόμη και ο μεταρρυθμιστικός στόχος που είχε τεθεί».

«Ελλείψει, λοιπόν, επιχειρημάτων απέναντι στην πολιτική του Υπουργείου και επικαλούμενοι απολύτως αβάσιμα επιχειρήματα, οι βουλευτές της ΝΔ έφτασαν μέχρι του σημείου να αποκαλέσουν “βατερλώ” την ελληνογαλλική συνεργασία και να ψέξουν δημόσια την Κομισιόν, επειδή η τελευταία χαιρετίζει την πολιτική του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Προφανώς η αξιωματική αντιπολίτευση έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική. Τελικά, η πρόοδος των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα γεννά παραφροσύνη στην ΝΔ», καταλήγει στο σχόλιό του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
166