Πολιτική

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάλι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την απερίφραστη καταδίκη της για τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην περιοχή της πόλης Μπανκάς (Bankass Cercle) του Μάλι, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 130 ανθρώπους, εκφράζει η Ελλάδα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Η βία κατά των αμάχων πρέπει να σταματήσει, τονίζει και εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και αλληλεγγύη στον λαό του Μάλι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
111
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης