Πολιτική

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάλι

Την απερίφραστη καταδίκη της για τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην περιοχή της πόλης Μπανκάς (Bankass Cercle) του Μάλι, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 130 ανθρώπους, εκφράζει η Ελλάδα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Η βία κατά των αμάχων πρέπει να σταματήσει, τονίζει και εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και αλληλεγγύη στον λαό του Μάλι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ