Πολιτική

ΥΠΕΞ : Καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης σε ναό των Σιχ στην Καμπούλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την επίθεση στο ναό των Σιχ στην Καμπούλ του Αφγανιστάν.

Την απερίφραστη καταδίκη της για την τρομοκρατική επίθεση σε ναό των Σιχ στην Καμπούλ, έπειτα από παρόμοιες επιθέσεις με στόχο αθώους πολίτες που ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα στο Αφγανιστάν, εκφράζει η Ελλάδα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό το ανησυχητικό μοτίβο βίας πρέπει να σταματήσει, υπογραμμίζει.

Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 7 τραυματίστηκαν το Σάββατο από επίθεση ενόπλων με χειροβομβίδα σε ναό των Σιχ στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ, με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης προς Πατριάρχη Θεόφιλο: «Τα δικαιώματα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων είναι υπόθεση όλου του Ελληνισμού»
Μήνυμα στήριξης στα Πρεσβυγενή Πατριαρχεία και έμφαση στην προστασία των Αγίων Τόπων από τον υπουργό Εξωτερικών, με φόντο την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης με Πατριάρχη Ιεροσολύμων