Πολιτική

ΥΠΕΞ : Καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης σε ναό των Σιχ στην Καμπούλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε την επίθεση στο ναό των Σιχ στην Καμπούλ του Αφγανιστάν.

Την απερίφραστη καταδίκη της για την τρομοκρατική επίθεση σε ναό των Σιχ στην Καμπούλ, έπειτα από παρόμοιες επιθέσεις με στόχο αθώους πολίτες που ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα στο Αφγανιστάν, εκφράζει η Ελλάδα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό το ανησυχητικό μοτίβο βίας πρέπει να σταματήσει, υπογραμμίζει.

Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 7 τραυματίστηκαν το Σάββατο από επίθεση ενόπλων με χειροβομβίδα σε ναό των Σιχ στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ, με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
28
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης