Πολιτική

ΥΠΕΞ: Τι αναφέρει η Μεταφραστική Υπηρεσία για τη φερόμενη παραποίηση εγγράφου της δικογραφίας Novartis

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, για τη φερόμενη παραποίηση εγγράφου της δικογραφίας Novartis.

“Η Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία καταργήθηκε με το Νόμο 4781/21, δεν είχε ως γνωστόν την αρμοδιότητα να προβαίνει σε έλεγχο του περιεχομένου μεταφράσεων.

Το μεταφραστικό έργο εξετελείτο από τους συνεργαζόμενους ιδιώτες μεταφραστές, οι οποίοι ήταν οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο της μετάφρασης”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κουφονικολάκου: Η φορολόγηση του πλούτου θα χρηματοδοτήσει την επανίδρυση του κοινωνικού κράτους – «Αρκετά πλήρωσαν οι μισθωτοί»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ έδειξε ως πηγές χρηματοδότησης τον περιορισμό των απευθείας αναθέσεων, την αντιμετώπιση των καρτέλ και της διαφθοράς
Η Θεώνη Κουφονικολάκου
Πυρά Δούκα κατά Καιρίδη που τον αποκάλεσε «πολιτικό περιθώριο και τίποτα»: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία
Το «γάντι» σήκωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, απαντώντας στην επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ: «Ο εκφασισμός της πολιτικής ζωής από τους “άριστους” της κυβέρνησης σε όλο του το μεγαλείο»
Καιρίδης και Δούκας