Πολιτική

Υπόνοιες για… σαμποτάζ άφησε ο Παπαμιμίκος! – “Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη”

Φιάσκο ή... σαμποτάζ; Το λόγο για την εκλογική... παρωδία της Νέας Δημοκρατίας έχει η Δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΦΕ, μιλώντας στο Mega, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι συνέβη την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου και οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας έγιναν… ανέκδοτο: “Είναι σίγουρο ότι υπήρχε ένα μεγάλο φιάσκο, είναι σίγουρο ότι υπήρχε τεχνικό θέμα από εκεί και πέρα εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Aπό ποιους (σ.σ. έγινε το σαμποτάζ), θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ήδη σήμερα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Πλακιωτάκη, δώσαμε εντολή στη νομική υπηρεσία να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά της εταιρείας. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ας κάνουμε λίγο υπομονή”.

Περιγράφοντας το χρονικό των κινήσεών του αλλά και του φιάσκου των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Παπαμιμίκος είπε πως η εταιρεία επελέγη μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ότι πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές παρουσίασε το πρόγραμμα στην ΚΕΦΕ, τονίζοντας ότι όλα λειτουργούσαν σωστά μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.

“Το Σάββατο στις 8 το απόγευμα ξαφνικά εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, από την πλευρά της εταιρείας και των τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων, ενημερώθηκα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό”, τόνισε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η παραίτησή του καθυστέρησε δύο 24ωρα καθώς γινόταν προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση και πρόσθεσε ότι παραιτήθηκε από την ΚΕΦΕ μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την προεδρία της ΝΔ, για να πέσουν οι τόνοι. 

Πηγή: Mega

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή με φόντο το «Χωριάτικο» – Έδωσαν ραντεβού στα Χανιά
«Θα αλλάξω το εισιτήριο, θα βγάλω πρωινό για να τα πούμε», είπε ο Πολάκης με τον Γεωργιάδη να του απαντά: «Χαίρομαι που θα αλλάξεις την πτήση σου και θα είμαστε μαζί»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης στην Ολομέλεια της Βουλής 11
Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μήνυμα προς Άγκυρα και Τρίπολη μετά την κύρωση της συμφωνίας από τη λιβυκή Βουλή - Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη, Λαμπρινίδη και Γκουτέρες για το Δίκαιο της Θάλασσας
Γεραπετρίτης και Γκουτέρες 92
Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους»
««Το μείζον αυτήν την στιγμή είναι ότι όσο οι συμβάσεις εργασίας είναι ενεργές, ο εργοδότης έχει ευθύνη να πληρώσει μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία» λέει η υπουργός
Νίκη Κεραμέως