Πολιτική

Υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ: Μετά τον Διαμαντίδη ο Ρουβάς; Διαψεύδει η Πειραιώς

Πηγές των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε δημοσίευμα που αναφέρεται σε πρόσωπα που πιθανώς θα μπουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο υπάρχουν και αναφορές... εκ των έσω, που βάζουν "φωτιές".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλώς ή κακώς εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει στη χώρα η… εκλογολογία και από τη συζήτηση αυτή δε θα μπορούσε να λείψει και η αξιωματική αντιπολίτευση. Για τη Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, βρίσκονταν σε επαφές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πιθανή συνεργασία.

Ωστόσο ένα νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια, είναι και αυτό του Σάκη Ρουβά. Και μπορεί η Νέα Δημοκρατία να διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε παρόμοιο σενάριο, ωστόσο μια ανάρτηση της πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ζέττας Μακρή, στον λογαριασμό της στο Twitter ήταν αρκετή για να… ανάψουν οι συζητήσεις.

Η Ζέττα Μακρή ανήρτησε μια φωτογραφία της με τον Σάκη Ρουβά, συνοδεύοντάς την με την εξής φράση: “Η Φωτεινή με φωτογραφίζει ενώ βγάζω selfie με τον συνυποψήφιο(;) Σάκη Ρουβά!“.

Δείτε την ανάρτηση

 

Όπως προαναφέραμε, επισήμως η Πειραιώς διαψεύδει τα πάντα. Μάλιστα, πηγές της ΝΔ αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Τα διάφορα δημοσιεύματα που ανακυκλώνονται και αφορούν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος.

Η Συμφωνία Αλήθειας και ο οδικός χάρτης εξόδου της χώρας από την κρίση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γεγονός πως έχει κινητοποιήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που είναι έτοιμο να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών καθημερινά αγκαλιάζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά. Είναι αυτό μέσα από το οποίο θα επιλεγούν κατά βάση οι υποψήφιοι βουλευτές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών
O υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης
Το τελεσίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ έληξε, η έξοδος προς την ΕΛΑΣ μόλις αρχίζει
Η προθεσμία της Κουμουνδούρου πέρασε χωρίς παραιτήσεις. Τώρα το βλέμμα στρέφεται στους τέσσερις που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να παραδώσουν τις έδρες τους και να κάνουν το επόμενο βήμα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρεις ελληνικές πρωτοβουλίες για την ενέργεια πήραν πράσινο φως από τους Ευρωπαίους ηγέτες
«Σε ό,τι μας αφορά, αυτήν την εβδομάδα προχωρήσαμε σε νέα μέτρα για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 41
Η Μαρία Καρυστιανού «βλέπει» μυστική διπλωματία σε κλειστές λέσχες στο δείπνο Άδωνι Γεωργιάδη με Ισραηλινούς δημοσιογράφους
Η Μαρία Καρυστιανού θέτει μάλιστα το ερώτημα «​Διαφάνεια ή «Κλειστές Λέσχες»;», ανάγοντας ένα δείπνο σε μείζον πολιτικό γεγονός, παρότι η σύνθεση ήταν διακομματική και δεν παρέστη μόνον ο Άδωνις Γεωργιάδης
Η επικεφαλής του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού