Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών θα είναι ο δικηγόρος και οικονομολόγος κ. Δημήτρης Ιατρίδης

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών θα είναι ο δικηγόρος και οικονομολόγος κ. Δημήτρης Ιατρίδης

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών θα είναι ο δικηγόρος και οικονομολόγος κ. Δημήτρης Ιατρίδης, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Ιατρίδης γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Είναι οικονομολόγος και δικηγόρος Αθηνών. Σπούδασε οικονομικά και διεθνείς σχέσεις με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και νομικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Έλαβε μάστερ στα εφαρμοσμένα οικονομικά και χρηματοοικονομικά, καθώς και ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Είναι διδάκτωρ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα καθώς επίσης και στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων.
Υπηρέτησε ως Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Εργάστηκε, επίσης, ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή, και ως Σύμβουλος στα υπουργεία Υγείας, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εξελέγη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας το 2010 και επανεξελέγη το 2013 και το 2016.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις