Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Στάμου

Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Στάμου

Ακόμη ένας δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Στάμου, αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες «να αγνοήσουν τα ψευτοδιλήμματα, ώστε να αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην επιστρέψει η Δεξιά με ρεβανσιστικές μεθοδεύσεις» απευθύνει ο Δημήτρης Στάμου στις επαφές που έχει με τους πολίτες του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών, όπου είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ολοκληρώνοντας, όπως λέει, την επαγγελματική του διαδρομή, αφιερώνεται στην ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και στον αγώνα, όπως τονίζει, «για την οικονομική ανάκαμψη με κοινωνική δικαιοσύνη και την αναβάθμιση της πολιτικής, που έχει τρωθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια». Όσον αφορά στην επομένη των εκλογών επισημαίνει ότι «το Κίνημα Αλλαγής με την αυτόνομη πορεία του μπορεί να γίνει φάρος σταθερότητας και προοδευτικών λύσεων».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Στάμου

  • Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Επικοινωνίας του «Κινήματος Αλλαγής».
  • Πτυχιούχος Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μιλάνου Ιταλίας.
  • Δημοσιογραφική πορεία κυρίως στο ραδιοτηλεοπτικό τομέα, ξεκινώντας από τηνΕ Ρ Τ το 1984  (Πολιτικό ρεπορτάζ – Παρουσίαση Δελτίων Ειδήσεων και Εκπομπών)  και από το 1991 για μία 20ετία στον  ANT1TV, ως Διευθυντής  Σύνταξης και  Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων, Γενικός Διευθυντής  του ΑΝΤ1 RadioProject manager του Ενημερωτικού τομέα. Πολιτικός Συντάκτης στην Εφ. ΕΞΠΡΕΣ, Σύμβουλος Έκδοσης στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Αρχισυντάκτης στο Ρ/Σ Flashσυνεργασίες με την Εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το Περιοδικό 4Τ και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ΡΙΚ.
  • Καθηγητής σε Δημοσιογραφικές σχολές και συντονιστής σεμιναρίου στο τμήμα ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.
  • Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλίκη Κοτζιά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις