Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά Πορτοσάλτε: Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά Πορτοσάλτε: Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα

Για διαστρέβλωση της πραγματικότητας κατηγορεί τον Άρη Πορτοσάλτε το Υπουργέιο Προστασίας του Πολίτη, με ανακοίνωση που εξέδωσε και ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Το υπουργείο θέλησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει σε προσωπικό επίπεδο στα όσα σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις του Νίκου Τόσκα για τους πυροσβέστες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο τηλεοπτικός σταθμός “Σκάι” μέσω του “σχολιασμού” του κ. Άρη Πορτοσάλτε, σήμερα 31 Αυγούστου 2017, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα παρερμηνείας και διαστρέβλωσης.

Στην σημερινή του τοποθέτηση από το βήμα της Βουλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ούτε απαξίωσε ούτε καταφέρθηκε, φυσικά, κατά του έργου των Πυροσβεστών, αλλά μίλησε για χρόνιες στρεβλώσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Όπως έχει δηλώσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η αυτοθυσία και οι ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών, μαζί με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος θα διορθώσουν τις στρεβλώσεις που προκάλεσε η αδιαφορία κυβερνήσεων των προηγούμενων δεκαετιών“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις