Πολιτική

Υποβρύχιος… πόλεμος σε εξέλιξη – Η απάντηση Βενιζέλου στην πρόταση εξεταστικής του Τσίπρα

Ο υποβρύχιος πόλεμος μόλις άρχισε και αναμένεται να είναι σκληρός. Το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν έτοιμο κείμενο - απάντησης στην αναμενόμενη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιστροπή σχετικά με το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των υποβρυχίων.

Σ΄ ένα μακροσκελές κείμενο το ΠΑΣΟΚ απαντά στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι και στο τι θα γίνει με τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια. Τα οποία παρά την συμφωνία Βενιζέλου είναι διαλυμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
43