Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κυρία Κανέλλη ζει σε μια βίλα και στη Βουλή δεν πατάει

«Κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται γνήσια και κάποιοι άλλοι παριστάνουν τους αγωνιστές»

Συνέχεια στην άγρια κόντρα που έχει με τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, έδωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με νέες δηλώσεις της.

Μία ημέρα μετά την έντονη λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τη Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή όπου και την αποκάλεσε «συκοφάντρια», η Ζωή Κωνσταντοπούλου με δηλώσεις της στην «Πρωινή Ζώνη» του Action24 το πρωί της Πέμπτης (8.5.25), εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ.

«Όταν ανέβηκα χθες στο βήμα της Βουλής για να καταγγείλω όλα αυτά τα πολύ σοβαρά, η κ. Κανέλλη έχει δηλώσει σε ένα εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να το δίνουν όλοι πόσο φίλοι της είναι η κυρία Μπακογιάννη και πώς θα έπρεπε να έχουμε πέντε έξι Ντόρες στην πολιτική ζωή, η κ. Κανέλλη η οποία ζει σε μια βίλα απ’ ότι ξέρω και στη Βουλή δεν πατάει, η κ. Κανέλλη η οποία ξεκίνησε την καριέρα της επί Χούντας, ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, διαφήμισε την Telestet, σήμερα πλασάρεται σαν κομμουνίστρια», ανέφερε.

 

«Κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται γνήσια και κάποιοι άλλοι παριστάνουν τους αγωνιστές», πρόσθεσε.

«Εγώ έχω δηλώσει ότι για τις χυδαιότητες και τις συκοφαντίες αυτού του προσώπου που έφτασε να μου επιτίθεται και να με λέει εμένα Χρυσαυγίτισσα στρέφομαι στη Δικαιοσύνη και θα δούμε τι θα κάνει. Αν θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της και θα δούμε πώς θα τοποθετηθεί», υπογράμμισε.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι το σύστημα στηρίζεται ακριβώς σε κάτι τέτοιους που ενδύονται τον μανδύα του δήθεν επαναστάτη, δεν πατάνε στη Βουλή, κάνουν ντόλτσε βίτα και την κρίσιμη ώρα που όλη η αντιπολίτευση έπρεπε να ξεσηκωθεί για τα Τέμπη, αυτή η κυρία ξεσηκώθηκε εναντίον μου πάλι», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 6
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά