Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το μήνυμα από την Θεσσαλία για Καλή Ανάσταση

«Ας δώσουμε όλη μας την αγάπη σε εκείνους που έχουν ανάγκη»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε από την Θεσσαλία το μήνυμά της για την Ανάσταση, που φέτος συμπίπτει με τα γενέθλια της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Αυτές τις όμορφες και γιορτινές μέρες, που συμβολίζουν την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη νίκη του καλού, τη νίκη της ζωής, ας δώσουμε όλη μας την αγάπη σε εκείνους που έχουν ανάγκη, ας δείξουμε όλη μας την αλληλεγγύη σε εκείνους που βασανίζονται, ας έχουμε πρώτη μας προτεραιότητα τα παιδιά και τους αδύναμους ανθρώπους κι ας γιορτάσουμε όλοι μαζί με αισιοδοξία» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Αυτές οι μέρες συμπίπτουν φέτος με τα γενέθλια της Πλεύσης Ελευθερίας, που κλείνει 9 χρόνια. Μαζί θα γιορτάσουμε, μαζί θα φέρουμε την άνοιξη και την Ανάσταση» συμπλήρωσε.

«Από τη Θεσσαλία, από τους πρόποδες του Ολύμπου, εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους, Χρόνια Πολλά και πολύ καλύτερες μέρες, που τις αξίζουμε και θα τις φέρουμε» κατέληξε στο μήνυμά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε προεκλογική μάχη η κυβέρνηση με «όπλο» τη ΔΕΘ: Το «καλάθι» των μέτρων, η ακρίβεια και τα πυρά στο ΠΑΣΟΚ
«Ψηλά» στη στρατηγική της κυβέρνησης είναι και η επικοινωνία των θετικών ειδήσεων για την ελληνική οικονομία, όπως η μείωση του δημόσιου χρέους κατά 9,4 μονάδες το πρώτο τρίμηνο του 2026
Μητσοτάκης στο ΟΑΚΑ
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως 5
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5