Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Χυδαία επίθεση σε εμένα και τον Διαμαντή Καραναστάση

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Χυδαία επίθεση σε εμένα και τον Διαμαντή Καραναστάση
Eurokinissi

Απάντηση στα δημοσιεύματα περί χωρισμού της από τον σύντροφό της και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντή Καραναστάση, έδωσε η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με δήλωσή της το μεσημέρι της Τρίτης (9.4.24).

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «χυδαία επίθεση» τόσο εναντίον της όσο και κατά του Διαμαντή Καραναστάση, καλώντας τους πολίτες να μην πιστεύουν «ψευδή δημοσιεύματα». Σημειώνεται ότι νωρίτερα και ο Δ. Καραναστάσης είχε διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού από τη Ζ. Κωνσταντοπούλου.

«Υποσχεθήκαμε να υπερασπιστούμε τους πολίτες, διεκδικούμε δικαιοσύνη. Κάνουμε 1.000 πράγματα και προβάλετε ένα. Πασχίζουμε ώστε να μάθουν οι πολίτες τις παρεμβάσεις μας. Γνωρίζουμε άνοδο στις δημοσκοπήσεις τις τελευταίες ημέρες, γι’αυτο επιχειρειται μια χυδαία επίθεση σε εμένα και Διαμαντή Καραναστάση. Μην ακούτε ψευδη δημοσιεύματα και παραπλάνηση», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για «παραπέτασμα παραπληροφόρησης»

«Ζήτησα απαντήσεις για μπάζωμα. Ζήτω απαντήσεις, να μην έχουμε Τεμπη του αέρα. Οι εργαζόμενοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή σιωπής στα ΜΜΕ. Μεγάλη ευθύνη και της ΕΡΤ. Περιμένουμε πολλές επιθέσεις», σχολίασε..

«Δεκατέσσερις φορές κατέθεσα επίκαιρες ερωτήσεις στον κ. Μητσοτάκη για τις γυναικοκτονίες. Ανάλγητη έλλειψη προστασίας στην περίπτωση της Κυριακής», σημείωσε.

Για να καταλήξει: «Όσες επιθέσεις, όση λάσπη και αν λάβω, θα επιμένω».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις